Manabo webdesign
Image default
Bedrijven

Als u epoxyhars wilt kopen, zit u bij deze specialist goed

Epoxyhars is helder en sterk materiaal dat voor vele toepassingen gebruikt kan worden. Om die reden kiezen steeds meer mensen voor epoxy in plaats van andere kunstharsen, zoals polyester en polyurethaan. Wilt u deze harsen vergelijken en de beste keuze maken voor uw toepassing? Bezoek dan de webshop of fysieke winkel van Harjon Polyester. Deze specialist heeft veel kennis op het gebied van kunstharsen en helpt u graag met het vinden van het juiste materiaal, of dit nu epoxyhars is of een andere harssoort. Vraag de experts van Harjon Polyester gerust om advies voordat u epoxyhars besluit te kopen.

De vele toepassingen van dit sterke materiaal

Zoals eerder al aangegeven, kent epoxyhars vele toepassingen. Zo wordt dit materiaal gebruikt voor vloeren, tafelbladen, ingietingen, bekledingen, siergrindvloeren, verlijmingen van hout en nog veel meer. Vooral in combinatie met hout werkt epoxy uitstekend. U profiteert daarbij van diverse voordelen zoals de onderhoudsvriendelijkheid, de slijtvastheid en de vochtbestendigheid van het materiaal. Hierdoor is epoxyhars ook zeer geschikt om te kopen voor de jachtbouw. Door de heldere kleur blijft het hout van de boot goed zichtbaar. Bovendien kunt u ook een logo of afbeelding onder de epoxylaag aanbrengen.

Onderhouden van uw boot

Het onderhouden van een hout-epoxy combinatie is zeer eenvoudig. Eigenlijk is eens in de 7 tot 10 jaar licht schuren al voldoende om de prachtige uitstraling te houden die uw boot, surfplank of andere toepassing verdient. Voor advies kunt u bovendien altijd terecht bij de experts van Harjon Polyester. Zij vertellen u graag meer over het onderhouden van uw hout-epoxy combinatie.

Neem contact met ze op voor advies

Wilt u graag advies ontvangen van deze specialisten? Neem dan contact met ze op via hun website of bezoek de winkel in Dordrecht voor persoonlijk contact met het personeel. Zij kijken graag met u mee zodat u de beste epoxyhars kunt kopen voor uw toepassing.

https://www.harjonpolyester.nl/

Gerelateerde artikelen

Diensten JK Translate

Unieke dames fietskleding van Susy Cyclewear

Klussen voor beginners