Als u vloerverwarming gaat leggen zijn keramische tegels perfect

Keramische tegels worden de laatste tijd vaak gecombineerd met vloerverwarming. Deze combinatie is voornamelijk populair voor nieuwere huizen. Er worden eigenlijk bijna geen nieuwbouwwoningen meer gerealiseerd zonder meteen vloerverwarming aan te leggen. Heeft u ook vloerverwarming in uw woning? Of wilt u deze gaan laten aanleggen? Dan is het belangrijk om u te realiseren dat vloerverwarming niet zomaar goed samengaat met alle vloeren. Zo is het niet aan te raden om vloerverwarming te combineren met een isolerende vloer, zoals hout. Een uitkomst in dit geval zijn de keramische of houtlook tegels die u vindt bij Kroon Vloeren in Steen. Deze geven de warmte van de vloerverwarming goed door, zodat u voortaan heerlijk warme voeten heeft als u door huis loopt.

Met keramische tegels kunt u vele verschillende stijlen creëren

Bent u al bekend met de veelzijdigheid van keramische tegels? Nee? Dan is het hoog tijd om uzelf er eens in te verdiepen. We kunnen u ervan garanderen dat er een wereld voor u open zal gaan. Wanneer u besluit om deze tegels in uw huis te plaatsen kunt u hier namelijk talloze verschillende kanten mee op. Kiest u voor een industriële beton look? Of gaat u toch voor een klassieker uiterlijk met een vloer van keramische tegels die amper te onderscheiden is van een natuurstenen vloer? Doordat keramische tegels op verschillende manieren worden geproduceerd, bijvoorbeeld door nuances aan te brengen en zo een natuurlijk effect te creëren, vindt u deze tegels in allerlei verschillende afwerkingen. In de showroom van Kroon Vloeren in Steen kunt u een ruim assortiment keramische tegels in het echt bekijken. Zo kunt u kiezen voor de stijl van keramische tegels die het best bij u past.

Houtlook tegels: keramische tegels die niet van echt hout te onderscheiden zijn

Met keramische tegels zit u lang niet altijd vast aan een stenen uiterlijk. U kunt met keramische tegels zelfs een vloer aanleggen die er precies zou uitziet als een houten vloer. Het gaat hierbij om keramische houtlook tegels. Deze tegels zijn nauwelijks te onderscheiden van echt hout, dat blijkt maar weer in de showroom van Kroon Vloeren in Steen. En dat terwijl er helemaal geen hout te pas komt aan de productie ervan. Houtlook tegels zijn namelijk niets anders dan sterke, gebakken, keramische tegels. Waarom dan toch een stenen vloer en geen houtlook vloer? Er zijn vele voordelen aan houtlook tegels. Keramische houtlook tegels zijn namelijk erg slijtvast: krassen en putjes in de vloer zijn voortaan verleden tijd. Ook bent u met een keramische houtlook vloer een stuk minder tijd kwijt aan onderhoud, zo hoeft deze vloer niet gelakt te worden.