Combineer een heerlijk comfort met een klassiek interieur

Met een klassiek interieur maakt u iedere huiskamer af. Naast prachtige meubelen, moet het comfort natuurlijk ook optimaal zijn. Daarom is het slim om eens een bezoek te brengen aan Star Stijlmeubelen, hét familiebedrijf dat enkel klassieke meubelen in de collectie heeft. De banken zijn verkrijgbaar in de mooiste materialen zoals leder en velours, en voor de meeste modellen kunt u uw favoriete kleur kiezen middels diverse stalen. Zodra u uw keuze voor een bank gemaakt heeft, kunt u ook eens een kijkje nemen in het aanbod aan fauteuils, waarmee u de zithoek in uw klassiek interieur écht afmaakt.

Combineer eetkamertafels met stoelen en creëer eenvoudig een klassiek interieur

Op zoek naar meubelen gemaakt van kersenhout? Of u nu een losse tafel en stoelen zoekt of liever een complete set heeft, Star Stijlmeubelen heeft voor u de oplossing. Want niet alleen kunt u een set zelf samenstellen met een eettafel en bijpassende stoelen. U heeft ook de keuze uit een complete eethoek. Daarnaast kunt u uw eetkamerhoek ook eenvoudig online bestellen, of bezoek de riante showroom in Den Haag indien u de stoelen met een andere stoffering wenst te zien. En met een gemiddelde levertijd van 4 tot 6 weken vult u binnen de kortste keren een klassiek interieur aan met een eethoek van Star Stijlmeubelen.

Een tv-commode: praktisch en onmisbaar in een klassiek interieur

In veel huizen staat de televisie centraal in de woonkamer. Heeft u er daarom wel eens aan gedacht om te kiezen voor een fraaie tv-commode? En naast dat dit meubelstuk er prachtig uitziet in uw interieur, is het ook nog eens heel praktisch. Wellicht heeft u een grote collectie videobanden of dvd’s van uw (klein)kinderen, die u uit het zicht wilt hebben. U houdt van prachtige Duitse klassieke muziek, waardoor u de cd-speler en cd’s bij elkaar op wilt bergen. Of er zijn andere redenen waardoor u extra opbergruimte nodig heeft. Kies voor een tv-commode van Star Stijlmeubelen, gemaakt van onder meer kersenhout en notenhout en afgewerkt met prachtige details zoals sierlijke handvatten. Hierdoor past de tv-commode ook perfect bij uw klassiek interieur.