Manabo webdesign
Image default
Dieren

De dierenarts in Den Haag verzorgt uw huisdier met liefde

Voor verschillende soorten zorg voor uw huisdier gaat u naar een dierenarts in Den Haag. Denk bijvoorbeeld aan vaccinaties. Echter wordt uw dier niet onnodig gevaccineerd. Wanneer u kiest voor preventieve zorg door Dierenkliniek Wateringse Veld, wordt er eerst bekeken of uw huisdier nog of al voldoende bescherming tegen de betreffende ziekte heeft. Op basis daarvan wordt bekeken of uw huisdier een vaccinatie nodig heeft. Op deze manier worden ziektes als hondenziekte of kattenziekte voorkomen. Ook is het soms verplicht uw huisdier te vaccineren wanneer u op reis gaat in het buitenland.

Alle mogelijke specialisaties bij de dierenarts in Den Haag

Ook voor dieren zijn er medische specialisaties. Denk hierbij aan dermatologie, orthopedie, oogheelkunde en chirurgie. Dieren kunnen namelijk veelal dezelfde klachten krijgen als mensen. U kunt bij deze kundige specialisten terecht met een verwijzing van een dierenarts in Den Haag. Op deze verwijzing is vermeld wat de klachten zijn en welke onderzoeken er al gedaan zijn, zodat de specialist gericht vervolgonderzoek kan doen. Daarna volgt er nog een consult bij Dierenkliniek Wateringse Veld, om te bekijken of het beter gaat met uw huisdier en voor het beantwoorden van vragen. Heeft u vooraf vragen, dan mag u altijd contact opnemen met de specialist.

Uitgebreide controle bij de dierenarts in Den Haag

Bij de dierenarts in Den Haag bent u aan het juiste adres voor onder andere de halfjaarlijkse gezondheidscontrole. Wat dit inhoudt? Deze begint met een gesprek waarin u eventuele problemen aan de orde stelt. De algehele lichamelijke conditie van uw huisdier wordt vervolgens gecontroleerd. Daarbij is er speciale aandacht voor de ogen, oren, huid en vacht, omdat de conditie hiervan veel zegt over de gezondheid. Verder wordt het gebit gecontroleerd op tandsteen, ontstekingen en rotte tanden en kiezen. Hiermee worden verdere lichamelijke problemen voorkomen. Wanneer dit nodig is, luistert de specialist van Dierenkliniek Wateringse Veld ook naar het hart en de longen van uw huisdier. Uw huisdier wordt tenslotte gewogen en krijgt middelen tegen teken, vlooien en andere parasieten. Uw dier krijgt bij de dierenarts in Den Haag een complete behandeling!

Gerelateerde artikelen

Hondensnacks van toonaangevende merken zoals Vitakraft

Waar moet een rattenkooi aan voldoen?

Regel professionele verzorging voor uw huisdier bij een dierenpensioen in de buurt van Chaam