Een bijzonder ruimte om te werken, in de omgeving van Amsterdam.

Opzoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp

Het nieuwe werken faciliteert een mobiele levensstijl. Wij verlengen de levensduur van materialen  zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot overheden, investeerders en onderzoekers.  Een bijzonder werkruimte die perfect is om ambities naar een hoger niveau te tillen. Ook zijn ze voorzien van verschillende faciliteiten. Zo kun je, wanneer je bij ons komt werken op jouw ideale werkplek, gebruik maken van de handige community app. Je kunt gemakkelijk informatie uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren.

Evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam

Personeel heeft tegenwoordig alleen een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding nodig. Wij zorgen hiervoor. Dit moet het creatieve brein van de medewerkers positief stimuleren. Iemand  die werkt in elke dag dezelfde werkomgeving werkt niet bevorderd. Doorbreek dit en kom werken bij onze bijzondere werklocatie in de buurt van Amsterdam. Wij van B-Beta bieden ruimtes aan die zorgen voor inspiratie en frisse ideetjes. Dit geeft u of uw persoon net dat beetje extra inspiratie die ze nodig hebben. Naast het feit dat u werkt in een unieke omgeving, is dit ook een plek waar ondernemers elkaar tegenkomen en alles kunnen uitwisselen in de omgeving van Amsterdam. Deze circulaire werkplek biedt de faciliteiten om goed te werken en geïnspireerd te raken door de omgeving. Het uitgangspunt is dan ook om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar C-Beta voor staat. U gaat werken in een van de meest speciale werkplek in Nederland, waar circulair een belangrijke rol speelt. 

Evenementen bij C-Bèta

In veel opzichten zijn wij uniek. Onze prachtige is omgetoverd tot unieke evenementenlocatie met uitsluitend circulaire producten. U hoeft hierdoor niet langer te kiezen tussen inspirerend en duurzaam. Uw gasten worden ontvangen in een van de mooiste en uniekste evenementenlocatie in Hoofddorp. Bij ons speelt circulair een belangrijke rol. Onze ruimtes inspireren jouw gasten in een prachtige omgeving. Wat je ook in gedachte hebt, het kan bij C-Bèta! Of je nu op zoek bent naar kleine of grote ruimtes. Bij ons kan iedereen terecht. Zo hebben wij in totaal plek voor 200 gasten. Komt u maar met een kleine groep? Ook hier bieden wij verschillende opties voor aan. Bij ons bent u aan het juiste adres. 

 

Zoekt u naar een werkplek of ruimte voor een evenement? Wij van C-Bèta hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

http://c-beta.nl/