Een heerlijke bedrijfslunch bestellen voor uw medewerkers

Waar kunt u het best een bedrijfslunch bestellen? Bij Bakkerij van den Bemd in Roosendaal! Deze bakkers staan voor u klaar om een heerlijke lunch samen te stellen voor u en uw collega’s. Is er iets te vieren, wilt u uw collega’s zomaar eens verrassen of wilt u elke week een heerlijke lunch verzorgen? Bij deze bakkerij zit u goed! Ze hebben een ruim en gevarieerd aanbod aan broodjes, maaltijdsalades, hartige snacks en meer. Dit bedrijf bestaat al sinds 1851 en maakt sindsdien al de meest verse broden en zoete delicatessen. Dit doen ze door middel van authentieke recepten en nieuwe ovens en koelingen. U blijft zo profiteren van de heerlijke en ambachtelijke smaak!

Keuze uit een ruim en gevarieerd assortiment

Wanneer u een bedrijfslunch gaat bestellen bij Bakkerij van den Bemd in Roosendaal, heeft u verschillende opties. Willen uw medewerkers vers belegde broodjes met alles erop en eraan of juist lekkere hartige snacks? Wilt u daarnaast ook zoete delicatessen bestellen, zoals taarten, koeken en gebak? Het kan allemaal! Deze bakker heeft daarnaast ook diverse specialiteiten. Wat dacht u van heerlijke eierkoeken en oliebollen of juist worstenbroodjes en speltbrood? Al hun producten worden ambachtelijk gemaakt en dit proeft u direct!

Bestel uw lunch eenvoudig online

Het bestellen van een bedrijfslunch is bij deze bakkerij heel eenvoudig. U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven, maar het kan ook via de webshop. Hier kunt u zelf eenvoudig het aanbod bekijken en een lunch samenstellen. Plaats de producten in uw winkelmandje, vul uw gegevens in en geef aan op welke dag en tijd u de lunch wilt komen afhalen. Betaal vervolgens direct via iDEAL en de bakkers gaan voor u aan de slag. Op uw gewenste dag en tijdstip staat de lunch vervolgens voor u klaar. Zo makkelijk kan het zijn! Wilt u meer informatie over het bestellen van een bedrijfslunch of wilt u dieet- en allergiewensen doorgeven? Neem dan contact op met Bakkerij van den Bemd via de contactgegevens op hun website.

https://www.vdbemd.nl/