Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Een pvc vloer laten leggen door een werkelijke vloerenspecialist

Soms is uw woning of bedrijfspand toe aan ‘een grote beurt’. Een likje verf aan de muren, nieuwe interieuraccessoires plaatsen en soms zelfs het laten plaatsen van een nieuwe vloer. De vloer wordt namelijk ontzettend veel gebruikt en kan toe zijn aan vervanging vanwege vele beschadigingen. Dit kunt u uiteraard zelf doen, maar het is ook mogelijk om hier een bedrijf voor in te schakelen. Als u woonachtig bent in de omgeving Woerden of hier in de buurt gevestigd bent met uw bedrijf, dan is pvc specialist PVC-Totaal dé partner voor het laten leggen van een pvc vloer. Hieronder vindt u redenen om te kiezen voor een pvc-vloer van deze vloerenexpert.

Waarom kiezen voor een vloer van pvc?

Wilt u graag weten waarom u ervoor moet kiezen om een pvc specialist een pvc-vloer te laten leggen? Een vloer van pvc heeft namelijk ontzettend veel voordelen in vergelijking met bijvoorbeeld een laminaat- of vinylvloer. Allereerst is een pvc vloer die u kunt laten leggen door een pvc specialist ontzettend duurzaam. Het materiaal gaat een stuk langer mee dan laminaat of vinyl waardoor u er een leven lang plezier van heeft. Bovendien is het materiaal goed te onderhouden – regelmatig stofzuigen en even dweilen met een niet-agressief schoonmaakmiddel is al voldoende om de vloer mooi te laten glanzen. Daarnaast is een pvc vloer perfect in combinatie met vloerverwarming, dus als u dit wilt laten leggen door een pvc-specialist is dat ook mogelijk!

Breng een bezoek aan de showroom en ontdek alle mogelijkheden

Aan de Ampereweg 12 in Woerden vindt u de showroom van deze pvc specialist, waar deskundige medewerkers u alles kunnen vertellen over het laten leggen van een pvc vloer bij u thuis of in een bedrijfspand. Maak een afspraak of  neem telefonisch contact op om uw vragen te stellen. Dan weet u direct waar u aan toe bent als u een nieuwe vloer wilt laten plaatsen.