Een werkplaatsvloer of industrievloer van uitstekende kwaliteit

Heeft u behoefte aan een functionele industrievloer? Dan is Soldicoat B.V. de specialist die u nodig heeft. Het coatingsysteem dat dit bedrijf voor u aanlegt is een goed alternatief voor bijvoorbeeld een traditionele betonnen industrievloer. Een betonnen vloer is namelijk snel stoffig, niet olie- en vloeistofdicht, ruw en uitgesleten en vaak moeilijk schoon te houden. Al deze belemmeringen voor het werkproces worden verholpen door de aanbreng van een speciale coating. Dit twee- of drielaags coatingsysteem heeft onder andere het voordeel dat er geen vieze vlekken in de werkplaatsvloer kunnen komen. Dit zorgt voor een schone en prettige werkomgeving. Doordat de vloer stofvrij is, wordt ook de gehele werkruimte een stuk hygiënischer. Daarnaast profiteert u van een eenvoudige reiniging van de werkplaatsvloer en een goede slijtvastheid. De vloeren zijn bovendien te voorzien van antislipafwerking, dat voor extra veiligheid zorgt.

Een stevig vloer met een nette afwerking

Een werkplaatsvloer moet heel stevig zijn, lang meegaan en ook lang mooi blijven. Bij Soldicoat B.V. verkopen ze dan ook sterke vloeren met een dikte van 200 tot wel 500 micron. Voor de afwerking wordt epoxy of polyurethaan gebruikt waardoor de vloer bestand is tegen vrijwel alles. Denk daarbij bijvoorbeeld aan trillingen van zware, industriële machines. Het is ook mogelijk om de vloer netjes af te werken met een matte of glanzende laag. Zo is de vloer niet alleen heel stevig, maar ziet het hij er ook nog eens zeer netjes uit.

Vraag om een prijsindicatie of maak een afspraak

Heeft u interesse in een werkplaatsvloer of industrievloer van deze specialist? Vraag dan een prijsindicatie aan. Zo krijgt u een goed beeld van het kostenplaatje en weet u snel waar u aan toe bent. Als u direct een afspraak in wilt plannen, kunt u contact opnemen met de klantenservice. De medewerkers geven u graag meer informatie en plannen graag een afspraak in.