Manabo webdesign
Image default
Woning en Tuin

Exclusieve tuinmeubelen gemakkelijk online bestellen

Ben je op zoek naar exclusieve tuinmeubelen om je balkon of tuin mee op te fleuren en winkel je het liefst online? Bezoek dan eens de webshop van Lanterfant. Hier vind je ontzettend veel eigentijdse tuinmeubelen die vlot bij je thuis bezorgd kunnen worden. Afhankelijk van het product dat je kiest, vaak zelfs al de volgende werkdag. Bovendien is de verzending helemaal gratis. Je vindt bij Lanterfant exclusieve tuinmeubelen van verschillende formaten, zodat je altijd een meubel vindt dat mooi uitkomt in jouw tuin of aansluit bij de beperktere afmetingen van bijvoorbeeld jouw balkon. 

Een collectie exclusieve tuinmeubelen

Bij het merk Lanterfant kun je terecht voor een collectie eigenzinnige tuinmeubels in verschillende stijlen. Je kunt kiezen voor een comfortabele loungeset, relaxte tuinstoelen, mooie tuinbanken, handige picknicktafels of voor een sfeervolle bistroset. Binnen het ruime aanbod is er al snel een meubelstuk of meubelcombinatie die aansluit bij jouw persoonlijke stijl, gebruik en de beschikbare ruimte die je hebt voor de items. Per meubelstuk vind je onder andere onderhoudsadviezen en de productspecificaties online inzichtelijk. Handig, want zo weet je meteen wat er voor nodig is om jouw aanwinst ook in de toekomst in de mooiste staat te houden. Ben je enthousiast over een meubel? Bestel deze dan meteen online, zodat je hier snel van kunt gaan genieten op jouw balkon of in je tuin.

Een bedrijf dat kijkt naar opkomende trends

Lanterfant is een jong, Nederlands merk waarbij opkomende trends nauwlettend gevolgd worden. Hierdoor vind je in de webshop van Lanterfant altijd een collectie die absoluut eigentijds is. Dit merk hecht daarbij waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. De houten meubels in de collectie van Lanterfant zijn dan ook gemaakt van duurzaam hardhout dat afkomstig is uit beheerde bossen. Bij Lanterfant kun je als particulier terecht voor de aankoop van exclusieve tuinmeubelen maar ook als zakelijker afnemer zijn er mogelijkheden meubels op grotere schaal af te nemen. 

https://lanterfant.eu/

Gerelateerde artikelen

Koop de mooiste producten van House Doctor in deze webshop

Stoere woonaccessoires voor een landelijk interieur

Een tuinhuis wat compleet afgestemd is op uw wensen!