Gebruik handige kunststof pallets voor uw opslag en transport

Voor transport en opslag van goederen kunt u gebruik maken van duurzame kunststof pallets. Deze zijn minstens zo efficiënt als traditionele pallets van hout. Het grote voordeel van kunststof pallets is dat ze superlicht in gewicht zijn en bovendien in de meeste gevallen veel langer meegaan dan een houten pallet. U kunt deze pallets gebruiken voor het transporteren of opslaan van kunststof bakken maar ze zijn uiteraard ook geschikt voor andere materialen. Deze pallets zijn diverse uitvoeringen en maten verkrijgbaar om zo goed mogelijk aan uw behoefte te kunnen voldoen.

Effectief gebruik maken van opslag- en transportruimte

U wilt natuurlijk zo efficiënt mogelijk gebruik maken van uw magazijn. En als u transport regelt dan is het van belang om de ruimte in een vrachtwagen of container zo goed mogelijk te benutten. Gebruik hiervoor kunststof pallets en kunststof bakken die u op maat heeft laten maken. Zo zijn de bakken precies geschikt voor uw producten en gebruikt u pallets waar deze bakken weer zo efficiënt mogelijk op kunnen worden geplaatst. Op die manier kunt u uw transport zo voordelig mogelijk regelen. Ook de beschikbare ruimte in het magazijn wordt op die manier zo goed mogelijk benut. Hierdoor kunt u opslag- en transportkosten besparen.

Laat pallets en bakken van kunststof op maat maken

U kunt voor uw gemak kunststof pallets en ook kunststof bakken op maat laten maken. Neem hiervoor contact op met Alpac. Dit bedrijf, gevestigd in Deventer, produceert al sinds 2006 op grote schaal kunststof bakken, pallets en andere materialen voor bedrijven in grote partijen. Standaard bakken en andere producten kunnen daardoor direct uit voorraad worden geleverd. U kunt daarnaast ook bakken, pallets en ander materiaal op maat laten maken. Wilt u maatwerk, neemt u dan contact op met de klantenservice. U vindt de contactgegevens op de website. Uiteraard ontvangt u vooraf een vrijblijvende offerte en kunt u rekenen op deskundig advies.