Manabo webdesign
Image default
Eten en drinken

Hiep Hiep Hoera: Vier je kinderfeest bij deze indoorspeeltuin in Zeeland

Het allerleukste kinderfeestje? Dat vier je bij Zwiertelantijn, de indoorspeeltuin in Aagtekerke in Zeeland die onder één dak zit met familierestaurant Eetplezier. Er kan volop gespeeld worden in de grote overdekte speeltuin en daarvoor of daarna worden genoten van een lekkere maaltijd. Het familierestaurant heeft een kinderbuffet waar genoten kan worden van heerlijk pizza, frietjes of andere favorieten. Maar er zijn ook verschillende speciale arrangementen mogelijk voor een geslaagd feestje, met iets lekkers voor de kinderen in het Strandjutterscafé bij de indoorspeeltuin in Zeeland.

Ontdek de arrangementen

Als ouder/verzorger kunt u uit drie verschillende arrangementen kiezen voor een kinderfeestje. Als u het simpel houdt of de verjaardag begin op de dag viert, kunt u gaan voor het goedkoopste arrangement: entree, een eigen tafel en lekkere ranja. Een andere mogelijkheid is om hier cake en pannenkoeken of frietjes met snack aan toe te voegen. Echt uitpakken? Kies dan voor het arrangement waarbij de kinderen een vrolijke speurtocht doen in de indoorspeeltuin in Zeeland en op zoek gaan naar foto’s. De beloning? Een lekker zakje snoep. Naast een tafel, ranja, cake en pannenkoeken of frietjes krijgen de kinderen een lekker waterijsje én ligt er een cadeautje klaar voor de jarige.

Een kinderfeestje om nooit mee te vergeten

Het kinderfeestje nóg leuker maken? Dat kan op verschillende manieren. Een leuke tip is om er niet alleen een speelfeestje, maar ook gelijk een verkleedfeestje van te maken. De kinderen gaan als ridders, cowboys en prinsessen de speeltuin door. Bij elk arrangement wordt er ook een tafel gereserveerd voor het gezelschap. Perfect om een leuk spelletje te doen met de hele groep, nadat er natuurlijk voor de jarige is gezongen. Er bestaan heel veel leuke spelletjes voor verjaardagen en dit is een leuke afwisseling met het rennen en klauteren over de speeltoestellen. Om te zorgen dat iedereen naar huis gaat met een leuk of lekker aandenken, is het een leuke tip om feestzakjes te maken die de kinderen mee naar huis krijgen. In vrolijke zakjes stopt u wat snoepjes en kleine cadeautjes. Zo wordt het feestje bij Zwierelantijn, de indoorspeeltuin in Aagtekerke in Zeeland, om nooit meer te vergeten.

https://familierestauranteetplezier.nl

Gerelateerde artikelen

Een veelzijdig restaurant vlak bij Alblasserdam

Italiaans buffet aan huis bij lab26

Wat kan ik verwachten van een verzorgde BBQ op locatie?