In een particulier verpleeghuis krijgt u volop persoonlijke aandacht

Het wonen in een verpleeghuis is natuurlijk altijd wennen, maar in een particulier verpleeghuis is dit even net wat gemakkelijker dan in een regulier verpleeghuis. Allereerst mag u uw appartement inrichten met uw eigen spullen, zodat het echt als thuis voelt. Daarnaast hebben de medewerkers alle tijd voor u, waardoor u zich echt gezien voelt. Een fijne organisatie voor particuliere ouderenzorg is één van de particuliere verpleeghuizen van Compartijn. Verspreid over Nederland vindt u diverse locaties van deze organisatie. Elke locatie beschikt over 20 tot 40 luxueuze appartementen, die vanaf het moment van binnenkomst echt aanvoelen als een fijn thuis.

Altijd een warm welkom voor bezoekers

Bij Compartijn bieden ze de bewoners graag een echt thuis. Het personeel is op de hoogte van wat er speelt in uw leven en heeft altijd tijd om een praatje te maken. Natuurlijk zijn bezoekers altijd welkom, net zoals thuis. Wilt er iemand blijven slapen? Met de beschikte gastenkamers in het particuliere verpleeghuis is dat geen enkel probleem. Ook mee-eten is altijd mogelijk. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht, dit is allemaal inclusief. Particuliere ouderenzorg helpt u om het leven samen te kunnen beleven.

Al het geregel wordt uit handen genomen in een particulier verpleeghuis

Compartijn biedt begeleiding op tal van vlakken. Uiteraard wordt het appartement schoongehouden en wordt er dagelijks een verse maaltijd bereid voor de bewoners en ook voor eventuele gasten. Maar ook medische zaken, bijvoorbeeld de behandeling van een arts of andere specialist, worden begeleid. Het maken van afspraken of het vervoer naar het ziekenhuis wordt allemaal geregeld. Het all-inclusive Comfort Care concept van de particuliere ouderenzorg voorziet in goede begeleiding op alle gebieden. Ook vrijwel alle kosten zitten bij de prijs in. Van het betalen van de waterrekening tot de aansprakelijkheidsverzekering en de gemeentelijke belastingen. Op deze manier wordt al het geregel voor de bewoners en hun familie uit handen genomen.