Manabo webdesign
Image default
Woningen

Is een houten vloer op vloerverwarming mogelijk?

Heeft u vloerverwarming en wilt u daar het liefst een houten vloer overheen leggen? Dan wordt u waarschijnlijk door veel mensen verteld dat dit niet mogelijk is. Maar niets is minder waar. Dankzij nieuwe technieken en nieuwe soorten vloerverwarming is een houten vloer uitstekend toe te passen op uw verwarmde vloer. Door de komst van samengestelde vloeren met twee- en drielaagse systemen kan uw houten vloer perfect gecombineerd worden met vloerverwarming. Deze vloeren bevatten bijvoorbeeld steunlagen met berken multiplex of een vuren steunlaag.

Kies uit een ruim assortiment aan houten vloeren

Wellicht denkt u nu dat u beperkt bent in de keuze voor een houten vloer op vloerverwarming. Ook dit is tegenwoordig niet meer het geval! Bij diverse vloerspecialisten, zoals Biggelaar Parket B.V., vindt u een ruime selectie aan houten vloeren die speciaal zijn gemaakt voor op vloerverwarming. Meerdere van deze vloeren bieden zelfs zeer lage rc-waardes, wat bepalend is voor het rendement van de vloerverwarming. Hoe lager de rc-waarde, hoe beter de warmte door het hout trekt en de ruimte verwarmt. Biggelaar Parket B.V. verkoopt vloeren van het Zwitserse merk Bauwerk Parket B.V., dat bekend staat om zijn speciale vloeren met zeer lage rc-waardes.

Breng een bezoek aan de showroom of laat uw vloer op maat maken

Bij Biggelaar Parket B.V. heeft u een ruime keuze aan houten vloeren die geschikt zijn op vloerverwarming. Breng een bezoek aan de showroom en ontdek de vele mogelijkheden die er zijn. Zit de vloer die u in gedachten heeft hier niet bij? Dat is geen probleem. U kunt bij deze vloerspecialist namelijk ook de vloer naar uw wens laten samenstellen. Denk hierbij niet alleen aan het schuren of schaven van uw houten vloer, maar ook aan het roken, logen, beitsen of oliën van de vloer. Zo krijgt u de vloer die perfect past bij uw interieur en smaak.

https://www.biggelaar-parket.nl/

Gerelateerde artikelen

Geniet van een warm huis als u uw CV op een houtkachel laat aansluiten

Villa te koop in Schoten of Schilde door deze vastgoedmakelaar

De hulp van de makelaar Bentelo