Laat een animatievideo maken

Laat een animatievideo maken

We horen je denken: waarom zou ik een animatievideo laten maken? Simpel. Een animatievideo is een krachtige tool om jouw verhaal of complexe informatie op een heldere en laagdrempelige manier te vertellen. Ideaal voor doelgroepen waarbij er sprake is van sterke niveauverschillen, taalbarrières of een korte aandachtsboog. Om dit te bereiken zul je wel tot de kern van je verhaal moeten gaan. Door alleen te vertellen waar het nou écht om gaat elimineer je de kans op ruis en hou je jouw animatievideo kort maar krachtig. In de praktijk blijkt vaak dat dit echter makkelijker gezegd dan gedaan is. Onbewust wil je vaak toch meer vertellen dan goed is voor een animatievideo. En dat is gevaarlijk, want dan ontstaat er ruis en haken mensen af. Schakel daarom een professionele partij, zoals video- en animatiestudio ZoomWorks. Er komt namelijk meer kijken bij een animatievideo laten maken dan je denkt.

De uitdagingen van een animatievideo laten maken

Een animatievideo is een erg breed begrip. Er zijn namelijk veel verschillende animatiesoorten. Je bent vast wel bekend met een 2D animatie of misschien wel een 3D animatie… maar heb je ook wel eens gedacht aan een tekenanimatie? Of misschien een combinatie van echte beelden en animatie? En als je dan weet wat voor soort animatie je wilt laten maken… welke stijl wil je dan hebben? Mag het kleurrijk zijn of juist erg minimalistisch? Je merkt het al, de animatiewereld zit vol met keuzes die gemaakt moeten worden. Een professionele animatiestudio zoals ZoomWorks maakt dit dagelijks mee en weet inmiddels wat werkt en wat niet werkt. Zij kunnen meehelpen om deze keuzes te maken of ze voor je maken. Altijd met het oog op jouw organisatie én jouw doelgroep. En laten we eerlijk zijn… een animatievideo laten maken is leuk, maar je wilt natuurlijk ook dat hij gezien wordt. ZoomWorks beschikt over slimme videomarketingtools om er voor te zorgen dat jouw animatievideo de doelgroep bereikt en zijn doel behaalt.

Jouw animatievideo laten maken bij ZoomWorks

Het team van ZoomWorks bestaat uit online marketeers en audiovisuele specialisten. Van tekstschrijvers tot animators, tot video editors, audio engineers en cameramannen… bedenk het en ze hebben het. En het mooiste is: ze hebben alles in eigen huis. Hierdoor hebben ze het gehele creatieve proces de touwtjes in handen en hoef jij niet met tussenpersonen te werken. Een fijne en plezierige samenwerking vinden ze daarnaast erg belangrijk. Persoonlijk contact, snel schakelen en doorgaan totdat iedereen helemaal tevreden is… dat is ZoomWorks.

Meer weten over een animatievideo laten maken bij ZoomWorks?

Ben je benieuwd welke animatievideo’s ZoomWorks al voor hun klanten heeft gemaakt of wil je meer weten? Neem dan eens een kijkje op hun website. Je kunt ze ook altijd bellen of mailen, ze vertellen je graag meer over een animatievideo laten maken.

https://zoomworks.nl/animatie-laten-maken/