Laboratoriumbenodigdheden van de beste kwaliteit

Voor de beste laboratoriumbenodigdheden bent u bij Scala Scientific aan het juiste adres. Dit bedrijf biedt algemene apparatuur aan voor het inrichten van een laboratorium. Denk daarbij aan vriezers, ovens, incubatoren en klimaatkasten. Daarnaast bieden ze ook apparatuur aan voor het voorbereiden en opslaan van monsters en apparatuur om steriel aan de slag te gaan. Door hun ruime aanbod vindt u bij deze specialist altijd wel wat u zoekt. Al het apparatuur is veilig, duurzaam, efficiënt en heeft een lange levensduur. Daarnaast staan de experts van dit bedrijf 24/7 voor u klaar.

Profiteer van deskundig advies

Bij Scala Scientific hebben ze jarenlange ervaring met het produceren en verkopen van laboratoriumbenodigdheden. Dit betekent dat ze u ook passend advies kunnen geven. Weet u bijvoorbeeld niet precies welke soort vriesdroger of rotatieverdamper u nodig heeft voor uw laboratorium? Dan helpen de vakkundige medewerkers van dit bedrijf u graag verder. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De diverse benodigdheden zijn vaak ook voor verschillende functies beschikbaar. Welk apparaat voor welke functie het beste is, vertellen ze u graag bij Scala Scientific.

Vraag een offerte aan of neem contact op

Heeft u bepaalde laboratoriumbenodigdheden die u wilt laten repareren of onderhouden? Ook hiervoor kunt u bij dit bedrijf terecht. Wanneer er storingen optreden bij een apparaat dat u bij hen heeft gekocht, kunt u dag en nacht een specialist bellen. Binnen vier uur is een van hun medewerkers bij u op locatie om de storing te verhelpen. Wanneer blijkt dat het apparaat niet meer gerepareerd kan worden, kunt u tijdelijk een vervangend apparaat lenen van deze specialist. U wilt natuurlijk een storing zoveel mogelijk voorkomen. Daarom is het aan te raden om uw apparatuur regelmatig te laten onderhouden. Als u dit bij Scala Scientific laat doen, kijken ze alles grondig na en repareren ze de apparatuur waar nodig. Heeft u interesse? Vraag dan een offerte aan bij Scala Scientific of neem contact met hen op.

https://www.scala-scientific.nl