Logo aan de muur

Heb je op zoek naar een speciale manier om jouw logo weer te geven in jouw kantoor? Je kan ervoor kiezen om een logo aan de muur te hangen van jouw bedrijf. Dit is een mooi eye cather in jouw pand. Het logo aan de muur kan je op allemaal verschillende soorten en maten krijgen.

 

Soorten piepschuimlogo’s

Er zijn twee verschillende soorten piepschuim. Je hebt XPS-hardschuim en je hebt EPS-piepschuim. Het verschil tussen deze twee is dat XPS-hardschuim gemaakt wordt van hardpiepschuim en EPS-piepschuim ken je van het piepschuim wat soms ook in pakketjes zit om de inhoud te beschermen.

Het voordeel is van XPS-hardschuim is dat het glad, sterk en licht materiaal is. Dit komt omdat het zo licht materiaal is kan je het makkelijk ophangen zowel binnen als buiten. Je kan het buiten op hangen omdat het tegen de vocht kan en sterk materiaal is.

Dit is heel anders bij EPS-piepschuim, dit is het piepschuim wat wordt gebruikt bij pakketjes. Daarnaast zie je bij dit type piepschuim alle bolletjes ziet, Dat is de structuur van dit piepschuim. We kunnen dat niet mooi glad maken als bij XPS-hardschuim. Een ander voordeel is van XPS-hardschuim is dat het lang mee gaat. Als laatste is het milieuvriendelijk product. Dit komt omdat het materiaal recyclebaar zijn. Dat is weer goed voor het klimaat.

 

Piepschuimlogo bedrukken

Om het piepschuim in de juiste kleur te bedrukken, kan je het beste jouw logo aan de muur bedrukken op de PMS of RAL methode. Met deze methode komt de kleuren van jouw logo het beste overeen op het piepschuimlogo. Bij sommige bedrijven kan je eerst een proefdruk uitlaten voeren voor dat je het logo in de juiste maat laat bedrukken. Zo kan je zien of je tevreden bent met de kleuren en het materiaal.

https://www.piepschuimlogo.nl/logo-aan-de-muur/