Moet u uw CV regelmatig bijvullen of is uw radiator lek, dan wilt u dit snel dichten

Valt het u op dat uw CV regelmatig storingen heeft, omdat het waterpeil te laag is? Of vindt u regelmatig plasjes water bij uw CV of radiator, maar weet u niet waar het lek zich bevindt, waardoor u het ook niet kunt dichten? Los uw lekkages snel en simpel op met de eenvoudig te gebruiken en hoogwaardige producten van Leakfix. Neem bijvoorbeeld Repa-Therm, dat geschikt is voor het oplossen van lekkages bij waterverlies tot 10 liter per dag. Het is te gebruiken op staal, ijzer, koper en kunststof. Er wordt gezorgd voor een duurzame en permanente dichting met een harde korst.

Voor kleine en grote lekkages

Lijkt de lekkage van uw CV of radiator ernstiger te zijn, dan is het helemaal zaak het lek snel te dichten. Gebruik dan Repa-R200 van Leakfix. Dit middel is speciaal bedoeld voor lekkages, waarbij er tot 200 liter aan waterverlies per dag optreedt. U dient het middel eenvoudig toe met behulp van de hoogwaardige Repa-Handpomp. Wanneer u dit gedaan heeft, ontstaat er een harde kristal aan de buitenkant van de leiding, op de plaats waar het lek zit. Het product “zoekt” als het ware het lek op en doet ter plaatse zijn werk. Het dichten van een lek in uw CV of radiator is dus heel eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen is het product in uw CV te gieten. Los uw lekkages snel en simpel op met de Repa-producten van Leakfix.

Ook het juiste product voor het dichten van een gaslek

Heeft u niet een lek in uw CV of radiator te dichten, maar is een gaslek het probleem? Dan moet u uiteraard snel handelen om gevaarlijke situaties te voorkomen. Daarom heeft Leakfix ook Novap2000 ontwikkeld, waarmee u een elastisch laagje op het gaslek creëert. Door de elasticiteit van dit laagje kan het product een hoge druk aan, wat bij gaslekken heel prettig is. Zo heeft u altijd een veilige afdichting van gaslekken.

https://leakfix.nl/