Persoonlijk interieuradvies in Rotterdam en omgeving

Wat uw smaak ook is, voor persoonlijk advies komt u langs in de inspirerende showroom van Bergers Interieurs. Op basis van de plattegrond van uw woning maken de specialisten een interieuradvies op maat. Bent u niet in het bezit van een plattegrond? In dat geval zijn de stylisten ook in staat om uw woning nauwkeurig op te meten. Wilt u graag interieuradvies in onze showroom nabij Rotterdam voor uw woonkamer, slaapkamer of is een andere ruimte toe aan verandering? In alle gevallen bent u ervan verzekerd dat de stoffering én het meubilair naadloos op elkaar aansluiten.

Stoffering is de finishing touch voor interieuradvies, niet ver van Rotterdam

Niet alleen de meubels bepalen de sfeer in huis, welke stoffen u gebruikt is minstens zo belangrijk. Naast de sfeerverhogende werking zorgt het voor een comfortabel gevoel en verbetert het de akoestiek. Heeft u hier al eens over nagedacht? Stoffering is de “Finishing Touch” van elke woning. Breng daarom voor interieuradvies een bezoek aan de uitgebreide stalenkamer in Berkel in Rodenrijs, niet ver van Rotterdam. Hier kiest u uit een breed aanbod van onder meer gordijnen, vitrages en bekleding van meubelen. Hoogwaardige materialen van merken zoals Christian Fischbacher, Chivasso, JAB, Dedar en Sahco zorgen ervoor dat uw interieur tot in de puntjes is verzorgd.

Interieuradvies op vele gebieden in Berkel en Rodenrijs, niet ver van Rotterdam

Veel mensen denken dat het kiezen van een nieuw interieur betekent dat men nieuwe meubels uitkiest en bedenkt waar deze meubels moeten komen. Maar het behelst veel meer. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lichtplan, een materialenplan en stylingplan? Dit zijn allemaal voorbeelden waarvoor u bij Bergers Interieurs aan het juiste adres bent. U weet door middel van professioneel advies zeker dat alle elementen die u in de showroom kunt kopen perfect afgestemd zijn op elkaar. Benieuwd naar het gevarieerde aanbod waar u uit kunt kiezen? Bekijk de mogelijkheden op het gebied van meubilair en stoffering alvast online of bezoek voor interieuradvies de royale showroom in Berkel en Rodenrijs nabij Rotterdam.