Manabo webdesign
Image default
Banen en opleidingen

Steeds meer intermediairs maken van een cv-database hun uitgangsbasis

Toen de cv-database voor het eerst werd geïntroduceerd, kon dit in sommige landen op kritiek rekenen. Niet iedereen was ervan overtuigd dat dit zinvol was. De opkomst van sociale media, vooral LinkedIn, deed daar nog eens een schepje bovenop. Anno nu blijkt uit verschillende onderzoeken dat een cv-database wel degelijk zijn vruchten afwerpt. Dit maakt het zoeken gemakkelijker, mede omdat de informatie zoveel gedetailleerder en gerichter is. Steeds meer criticasters gaan daarom toch aan de slag met cv-databanken.

Geen eenvoudige verzameling, maar een geordende bron van informatie

Cv-databases zijn veel meer dan alleen een verzameling van kandidaten. Goed georganiseerde databanken leveren vruchtbare contacten op met kandidaten. Met de cv-database van ikbenbeschikbaar.nl loop je niet in de val die simpelweg verzameling heet. Behalve het feit dat je zeer gericht kunt zoeken naar kandidaten die aan de eisen van je opdrachtgever voldoen, geven zij het ook aan wanneer zij van een baan zijn voorzien en (tijdelijk) niet openstaan voor een nieuwe functie. Zo is deze cv-databank altijd up-to-date.

Het geheime wapen van de hedendaagse intermediair

Dat cv-databases van toegevoegde waarde zijn, valt nu dus niet meer te ontkennen. Om deze effectief te gebruiken, moet je natuurlijk wel weten hoe je hiermee te werk gaat. De cv-database ikbenbeschikbaar.nl, die overigens onderdeel is van Find Your Flex Force (FYFF), stelt je in staat profielen snel en op een intelligente manier te analyseren. Hét geheime wapen van de hedendaagse intermediair!

Hoe werkt het platform?

Hoe het platform van FYFF werkt? Het is heel eenvoudig. De kaartweergave visualiseert de kandidaten. Je kunt op de kaart inzoomen naar de regio waarbinnen je iemand zoekt en verdere selecties maken. Selecteren doe je onder andere op branche, opleiding en functie, maar ook op zaken als werktijden en taal. Ook is het mogelijk kandidaten te zoeken met specifieke kwalificaties, zoals EHBO. Door alerts in te stellen wordt je op de hoogte gesteld wanneer een mogelijk geschikte kandidaat zich inschrijft.

https://www.ikbenbeschikbaar.nl/