Veel keuze bij deze glaszetter in Breda en omgeving

Is er een ruit bij u gesneuveld of wilt u beter geïsoleerde ramen? Of bent u aan het (ver)bouwen en heeft u daarom een glaszetter nodig? Hermans & Huijgens is ervaren bedrijf in schilder-, glas- en diverse andere bouwwerkzaamheden. Zoekt u een glaszetter die bij u langskomt in Etten-Leur of Breda? Dan bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres! Hier heeft u keuze uit diverse soorten glas. Van HR++ glas tot brandwerend glas en glas-in-lood; dit bedrijf levert en installeert het allemaal vakkundig volgens de huidige kwaliteit- en veiligheidsnormen. Zo krijgt u bij deze Glaszetter in Breda, Etten-Leur of omgeving gegarandeerd mooie en veilige ruiten waar u lang plezier van heeft.

Kies uit verschillende soorten glas

Bij Hermans & Huijgens kunt u kiezen uit veel verschillende soorten glas. Zo vindt u zeker de beglazing die aan al uw wensen voldoet en perfect past de stijl van uw woning of bedrijfspand. Enkele soorten beglazing waar u uit kunt kiezen zijn:

  • HR++ glas
  • Gehard glas
  • Zonwerend glas
  • Gefigureerd glas
  • Geïsoleerd glas met glas-in-lood uitstraling

Kies voor uitstekende kwaliteit en echt vakmanschap

Bij Hermans & Huijgens, gevestigd in Etten-Leur en ook werkzaam in Breda, is iedere glaszetter VCA-gecertificeerd. De medewerkers staan voor kwaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit. Ze werken altijd gedisciplineerd, schoon én veilig. Ook volgen de glaszetters regelmatig bijscholing en cursussen, zodat ze op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in het vak. Hierdoor profiteert u van uitstekende kwaliteit en een goede service. Beter kan het niet!

Ook voor herstelwerkzaamheden

Een ruitbreuk is altijd vervelend en u wilt uiteraard dat de ruit zo snel mogelijk vervangen wordt. Hermans & Huijgens biedt altijd binnen 24 uur een goede oplossing. Het liefst wordt de schade natuurlijk meteen hersteld, maar als de juiste ruit niet op voorraad is, regelt een glaszetter altijd een passende noodoplossing voor uw pand in of vlak bij Breda. Zo zit u niet lang in de kou, de hitte of herrie. Dat is wel zo fijn.

https://www.bouwenschilderwerk.nl/