Wilt u een PU gietvloer zelf doen? Deze expert laat u zien hoe

Wist u dat u prime uw eigen PU gietvloer zelf kunt doen? Door de hulp van de expert zorgt u er binnen no time voor dat u een mooie vloer in huis haalt. Decochip heeft voor u de vloer die flexibel is en niet scheurt. Kies uit een gietvloer m² pakket of ga voor een PU gietvloer per blik. Pak uw oude vloer grondig aan en krijg er een geluiddempend resultaat voor terug dat zo goed als vrij van onderhoud is. Wilt u toch wat extra tips ontvangen als u de PU gietvloer zelf gaat doen? Dan kunt u bij Decochip een gratis workshop volgen. Op die manier komt u er zelf achter hoe eenvoudig het aanbrengen van een PU gietvloer is.

Advies van de specialist en zelf een PU gietvloer zelf leggen? Het kan!

Doet u wel eens een doe-het-zelf project? Dan krijgt u geen hulp uit professionele hoek. Wanneer u uw gietvloer zelf wil doen en hem bestelt bij Decochip dan heeft u die luxe wel. Waarom een epoxy of PU gietvloer? Deze vloeren worden in Nederland zowel bij particulieren als bedrijven steeds populairder, omdat het materiaal nagenoeg geen onderhoud vereist en omdat het materiaal een zeer geluiddempende werking heeft. Bij Decochip leggen de experts u aan de hand van een makkelijk te volgen stappenplan uit hoe u de PU gietvloer zelf kunt doen. Het is een eenvoudig te hanteren materiaal en dus een project dat bij uitstek geschikt is om aan te pakken door de beginnende of gevorderde doe-het-zelver. De vloercoating producten van Decochip zijn zeer goed.

Gietvloer van PU met betonlook, geschikt voor elke ruimte

Het maakt geen verschil of u nou in uw bedrijfsmagazijn een veilige, nieuwe en gebruiksvriendelijke gietvloer wilt leggen, een PU gietvloer past altijd. Door de aard van het materiaal is het zo dat een beetje klusser de vloer zelf kan doen. Komt u er niet helemaal uit? Dan staan de specialisten van Decochip te popelen om u uit de brand te helpen. Het legproces wordt u aan de hand van een overzichtelijk en duidelijk stappenplan uitgelegd. Als u gaat voor een PU gietvloer en ervoor kiest om het aanbrengen zelf te doen, bent u verzekert van een prachtige vloer die lang mee zal gaan.