Manabo webdesign
Image default
Tuin en buitenleven

Een onkruidmachine huren voor effectieve onkruidbestrijding met heet water

Bent u als overheidsinstelling (gemeentelijk of provinciaal), commercieel bedrijf óf als particulier op zoek naar een milieuvriendelijke manier om onkruid te bestrijden op uw (openbare) terreinen? Dan heeft u wellicht al eens gehoord van De Onkruidkoker – een unieke manier van onkruidbestrijding met heet water. De machines van het merk Empas maken gebruik van een speciale opwarmingstechniek die ervoor zorgt dat het onkruid vergaat en afsterft. Het water wordt namelijk opgewarmd tot 98 graden Celsius in een mobiele diesel- of gasgestookte ketel. Bovendien hebben de machines de mogelijkheid om met hoge druk te spuiten, zodat u bijvoorbeeld stoepen of stenen direct schoon kunt maken tijdens het verdelgen van het onkruid. Dankzij De Onkruidkoker zijn chemische bestrijdingsmiddelen volledig verleden tijd en werkt u mee aan een duurzame toekomst.

Waar is het mogelijk om een speciale onkruidmachine te huren?

Bij De Onkruidkoker is het mogelijk om een onkruidmachine te huren óf te kopen zodat u kunt starten met onkruidbestrijding door middel van heet water. Naast dat u op een duurzame manier het onkruid bestrijdt, is het ook mogelijk om gebruik te maken van de VAMIL- en MIA-regeling. Deze regelingen zijn speciaal in het leven geroepen om milieuvriendelijke oplossingen financieel aantrekkelijker te maken voor ondernemers en andere instellingen. De machines van De Onkruidkoker staan op de Milieulijst waardoor u verschillende toeslagen of financiële voordelen kunt genieten bij gebruik of aanschaf van het apparaat.

Vraag een advies op maat aan voor uw situatie

Wilt u graag weten wat er voor u mogelijk is op het gebied van onkruidbestrijding met heet water? Neem dan meteen contact op om een onkruidmachine te huren. U krijgt dan een gedegen advies op maat van uw situatie over de verschillende topkwaliteit machines die er beschikbaar zijn. Er is dus geen reden om te wachten met het huren van een onkruidmachine – met heet water wordt onkruidbestrijding ontzettend eenvoudig!