Manabo webdesign
Image default
Telefonie

Het hoesje van je telefoon als (mode)accessoire

Nog niet eens zo heel lang geleden hadden smartphonehoesjes als primair doel het beschermen van je toestel. Maar al enkele jaren wordt een telefoonhoesje gezien als veel meer dan een protectiemiddel voor de telefoongebruiker. Smartphonehoesjes, zoals fraaie hoesjes Samsung A71, iPhone 11 of Samsung S20, hebben vandaag de dag meer functies. Steeds vaker worden telefoonhoesjes namelijk ook als handige (mode)accessoire gebruikt die bij jouw persoonlijke kledingstijl moet passen. Hoe zit dit precies? En wat is er zo voordelig aan een telefoonhoesjes die aansluit op jouw modesmaak en die je in kunt zetten als een stijlicoon?

Kies voor een gave en unieke print

Het personaliseren van smartphonehoesjes is tegenwoordig helemaal in. Je kunt hierbij kiezen voor standaardontwerpen met gave designs. Maar ook is het mogelijk om via online tools zelf eigen hoesjes te ontwerpen die perfect aansluiten bij je eigen stijl en voorkeur. Zo kun je kiezen voor stoere kleuren die precies passen bij de kledingkleuren waar jij van houdt.

Maar vergeet ook deze aandachtspunten niet als je een geschikt hoesje zoekt

Natuurlijk is de stijl niet het enige dat belangrijk is. Net als ‘vroeger’ moet een hoesje om je smartphone ook zorgen voor een goede bescherming van het dure toestel. Kies daarom voor design hoesjes die ook sterk en stevig is, kortom: een hardcase. Er zijn hoesjes met een speciale siliconen laag, die extra bescherming bieden en toch volledig stijlvol zijn en/of fraai gepersonaliseerd kunnen worden. Zo combineer je het aangenaam met het nuttige. Nog nuttiger wordt het natuurlijk als je kiest voor een telefoonhoesje van Casimoda die perfect past bij het formaat en type smartphone dat je gebruikt. Zo weet je zeker dat de camera-uitsparing past en de knopjes van jouw smartphonetoestel goed te gebruiken zijn. Ten slotte: een aantal handige opbergvakjes kan ook geen kwaad, zodat je de nodige pasjes en spullen kwijt kunt!

https://www.casimoda.nl/