Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Klein bouwschadeherstel

Bent u op zoek naar een specialist in klein bouwschadeherstel? Dan is Dr. Vinyl uit Brakel graag uw partner. Zij hebben een actieve positie in verschillende sectoren. Denk hierbij aan sectoren als de automotive, bouw en openbaar vervoer. Als u schade heeft dat hersteld moet worden, kunnen zij u helpen. Doordat zij al een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied, weten zij elke soort schade te repareren. Alle reparaties worden vakkundig uitgevoerd. Alles ziet er na de reparatie weer splinternieuw uit en er is niks meer te zien van de schade. Bij hen zit u goed voor verschillende soorten bouwschadeherstel, zoals het herstellen van een gevel. Deze specialist herstelt vooral veel kunststof of aluminium kunststof kozijnen en diverse oppervlakteschades. Daarnaast kunt u bij hen ook terecht voor andere soorten reparaties, zoals reparatie aan het interieur van uw auto.

Het herstellen van auto-interieur

Heeft het interieur van uw auto een reparatie nodig? Of het nu gaat om versleten portierbekleding, slijtage op de stoel van uw auto of scheurtjes: deze specialist herstelt elke soort schade aan de auto. Het is voor zowel een autobezitter als een garagehouder belangrijk dat schades worden verholpen. Daarvoor schakelt u Dr. Vinyl in. Deze specialist gebruikt technieken die zij zelf hebben ontwikkeld. Door het gebruik van de juiste materialen kunnen zij u een goed eindresultaat verzekeren. U kunt bij hen terecht voor schade aan uw dashboard, autostoel, stuurwiel of autobekleding en andere bouwschadeherstel.

Kies voor een ervaren specialist in schadeherstel

Heeft u schade en is bouwschadeherstel noodzakelijk? Dan kan deze specialist u gegarandeerd helpen. Zij specialiseren zich in kleine schades.  Voor de reparatie aan het interieur van uw auto zit u ook helemaal goed bij hen. Als u schade heeft binnen uw voertuig, herstelt deze specialist het binnen de kortste keren. Schakel hen daarom meteen in!