Manabo webdesign
Image default
Dieren

Regel professionele verzorging voor uw huisdier bij een dierenpensioen in de buurt van Chaam

Bent u op zoek naar een goed dierenpension in de omgeving van Breda, omdat u bijvoorbeeld een vakantie heeft geboekt? Dan bent aan het juiste adres bij Dierenpension Wildert, een pension dicht bij Chaam. Dit pension biedt al jarenlang verzorging van hoge kwaliteit voor katten en honden aan. De behuizing is ruim opgezet en ingericht met aandacht voor de behoeftes van de dieren. Zo zijn de verblijven voor de katten ingericht als woonkamers, om uw kat een zo vertrouwd mogelijke omgeving te bieden. Honden hebben alle mogelijkheid om rond te rennen op een van de verschillende speelweides, of bij slecht weer binnen. Alle binnenverblijven hebben verwarming.

Dagopvang in het dierenpension

Het dierenpension in de buurt van Chaam is actief sinds 2006. Aanvankelijk concentreerde het pension zich op meerdaagse opvang. Omdat daar veel vraag naar was, is er sinds kort ook dagopvang beschikbaar op doordeweekse dagen. Neemt u als u hier interesse in heeft alstublieft contact op met het team van Dierenpension de Wildert. U kunt dan aangeven hoe vaak u de opvang nodig denkt te hebben en eventueel afspraken maken over het brengen en afhalen van uw huisdier. Omdat u betaalt met een soort strippenkaart, kunt u er flexibel mee omgaan als u eens van uw planning afwijkt.

Voor alles wordt gezorgd

Aan het dierenpension nabij Chaam is een hondentrimsalon verbonden. U kunt afspreken dat uw hond tijdens uw afwezigheid wordt getrimd, maar u kunt ook gewoon gebruik maken van de salon als uw hond niet in het pension verblijft. Het is natuurlijk wel zo fijn als uw hond fris en schoon thuiskomt. U kunt uw trouwe viervoeter daarom een wasbeurt laten geven door de medewerkers van het pension. U kunt ook regelen dat uw huisdier wordt gechipt of geregistreerd bij dit dierenpension nabij Chaam. Dat is weer één ding minder om u zorgen over te maken.