Manabo webdesign
Image default
Zakelijk

Welke laptop rugzakken zijn geschikt voor school?

Tegenwoordig heb je vaak een laptop nodig voor school, dus is het soms ook noodzakelijk om je laptop mee te nemen. Maar gelukkig heb je veel te kiezen wanneer het op laptoptassen neerkomt! Ben jij als scholier daarom ook nog op zoek naar een geschikte laptoptas? In dit artikel leggen we je uit welke laptoptassen handig zijn om mee naar school te nemen. 

Gewatteerde schouderbanden + laptopvak 

Om te beginnen is het voor alle schooltassen fijn om een gewatteerde schouderband te hebben. Met een gewatteerde schouderband doet een zware rugtas namelijk minder pijn aan je schouders. We weten immers allemaal dat een laptop plus een aantal boeken algauw in de kilo’s kunnen oplopen! Verder is een gewatteerd laptopvak in de tas ook handig, want dit voorkomt dat je laptop eventueel beschadigd raakt door allerlei verschuivingen of botsingen. 

Handig voor naar school 

De rugzak is met met stip de nummer één schooltas, dus vandaar dat er ook veel laptoprugzakken verkrijgbaar zijn. Een rugzak is heel handig en in het algemeen wat beter voor je rug en schouders, omdat je het gewicht van de tas goed over beide schouders verdeelt. Bovendien is een rugzak fijn voor als je een stukje moet fietsen naar school, want de rugzak blijft gewoon op je rug zitten. Let bij het kopen van een nieuwe laptoprugzak op of er ook genoeg plek is voor andere spullen zoals je schoolboeken en lunch. 

Hippe rugzakken of toch tijdloos? 

Er zijn genoeg hippe rugzakken verkrijgbaar in de winkels. Merken zoals Herschel en Eastpak spelen altijd in op de laatste trends en komen dus ieder jaar weer met de leukste exemplaren. Het is verleidelijk om de nieuwste en de hipste rugzak te kopen als je op zoek bent naar een nieuwe, maar slim is het niet altijd. Een schooltas moet je (als het goed is) namelijk voor een paar jaar gebruiken, dus het zou zonde zijn als je al er snel op uitgekeken raakt! Als je zeker wilt weten dat je lang plezier gaat hebben van een schooltas, dan kun je beter voor een neutraal kleurtje en design gaan. Gelukkig verkopen de meeste merken naast hippe seizoensgebonden laptop rugzakken vaak ook nog een aantal classics die altijd kunnen. Dus voor welke laptop rugzak ga jij?


 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van webdesign, SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/tassen/