Manabo webdesign
Image default
Zorg

Zorgverzekering immigrant afsluiten

Wie vanuit het buitenland naar Nederland komt om te werken en wonen, doet er goed aan om een Nederlandse zorgverzekering af te sluiten. Iedereen die in Nederland woont is verplicht om een basiszorgverzekering te hebben, ook als het maar tijdelijk is. Er zijn vele zorgverzekeraars, maar de meeste zijn niet gespecialiseerd in zorgverzekeringen voor buitenlanders. Bij HollandZorg kunt u wel terecht voor een speciale zorgverzekering immigrant. Dit is prettig, omdat wij rekening houden met uw situatie. Het afsluiten van een zorgverzekering maken wij zo eenvoudig mogelijk voor u, zodat u zich ook kunt richten op andere belangrijke zaken.

Het gemak van HollandZorg

HollandZorg is er zowel voor werknemers als werkgevers. Voor beide partijen willen wij ervoor zorgen dat alle zaken rondom de zorgverzekering zo eenvoudig mogelijk geregeld kunnen worden. Zo hebben wij voor werkgevers een speciaal portaal ontwikkeld, waarin de polisadministratie van werknemers bijgehouden kan worden. Een zorgverzekering van HollandZorg is makkelijk aan te vragen en kan ook eenvoudig stopgezet worden bij het verlaten van Nederland. Ook het aanvragen van zorgtoeslag is snel geregeld. Daarbij biedt HollandZorg een aanvullende verzekering die past bij de zorgbehoeften van arbeidsmigranten. Eventuele kinderen zijn gratis meeverzekerd en hoeven geen premie te betalen.

EHIC kaart

Sluit u bij HollandZorg een zorgverzekering af, dan ontvangt u een European Health Insurance Card. Met deze EHIC kaart kunt u in heel Europa, maar ook in EER landen en Zwitserland, recht op noodzakelijke medische zorg. Het bedrag dat u vergoed krijgt voor bepaalde behandelingen is per land verschillend en niet alle zorginstanties zijn bekend met de EHIC kaart. U kunt daarom het beste altijd eerst contact opnemen met ons, zodat wij u kunnen doorverwijzen naar de juiste zorgverlener. Natuurlijk kunt u ook met al uw andere vragen met betrekking tot uw zorgverzekering bij ons terecht.

https://www.hollandzorg.com