Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Beste versie van jezelf met de kleuranalyse in Haarlem

Als je op zoek bent naar de beste versie van jezelf dan ben je hier aan het juiste adres. Het fenomeen dat mensen vaak over het hoofd zien is dat de kleding die je draagt representeert wie jij eigenlijk bent. Veel mensen hebben hier geen gedachte over, maar ergens ver weg weet je wel dat de kleding die je aan je lijf draagt een soort uiting is van wie je werkelijk bent. Je koopt immers geen kleding die je niet mooi vindt toch en waar je je niet prettig in voelt? Het is belangrijk dat je daadwerkelijk draagt waar je je fijn bij voelt, maar sommige mensen hebben hier nogal wat moeite mee hen weten niet goed hoe de kleding die zijn dan leuk vinden en waar ze zich prettig in voelen ook echt moeten gaan dragen. Door middel van het laten uitvoeren van een specifieke kleuranalyse in Haarlem wordt er duidelijk wat er goed bij elkaar past en welke kleding je dus nou net niet met elkaar moet gaan matchen met betrekking tot de kleuren waar je naar kijkt.

Kast met kleding

Misschien heb je al een kast voor kleren en weet je gewoon niet goed hoe je dit bij elkaar moet dragen, maar vind je de kledingstukken op zich allemaal helemaal prima en kan je daar goed mee vooruit. Juist weer iemand anders heeft een kledingkast waar helemaal geen leuke of toepasselijke kledingstukken in verborgen zitten en voor hen is het helemaal een uitdaging om iedere dag weer iets te vinden waar men zich prettig in voelt. Daarvoor is het belangrijk dat er een professional langskomt die komt kijken naar de kleding die er al in de kast hangt en deze middels de kleuranalyse in Haarlem goed te ordenen.

Stylist

De stylist zal samen met je nagaan waar je behoefte aan hebt, waar jij je fijn in voelt en waar jouw eigen specifieke wensen en behoeften liggen. Aan de hand daarvan wordt dan bepaald wat goed bij je past.