Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Betonlook tegels zijn de nieuwe trend!

Betonlook tegels behoren echt tot de nieuwe woontrends. We hebben een aantal jaren achter de rug waarin vooral laminaat erg in trek was, maar tegenwoordig kiezen weer steeds meer mensen voor tegels. Het is dan ook zo dat tegels van goede kwaliteit een langere levensduur hebben dan laminaat. In de wereld van vloertegels zien we natuurlijk ook trends ontstaan. Niet alleen de betonlook tegels zijn in opkomst, maar ook de houtlook tegels worden steeds geliefder. Beide varianten zijn te vinden in diverse prijsklassen, waardoor zij ook zeker terug te vinden zijn in de collecties goedkope vloertegels. Deze vloertegels zijn onderhoudsvriendelijk, waardoor u ook niet veel hoeft te investeren om de kwaliteit hoog te houden.

 

Betonlook tegels hoeven niet koud te zijn

Er wordt wel eens gedacht dat betonlook tegels koud zijn. Dit kan natuurlijk letterlijk of figuurlijk bedoeld worden, maar in beide gevallen is het niet juist. Betonlook vloertegels hoeven niet koud aan te voelen aan de voeten. Deze tegels zijn namelijk, net als de houtlook tegels, uitstekend met vloerverwarming te combineren. Daarnaast hoeven de tegels in betonlook stijl ook zeker niet ‘koud’ te tonen, zoals vaker gedacht wordt. Deze tegels zijn in de meest uiteenlopende kleuren en stijlen te verkrijgen. Er zijn zeker ook betonlook tegels die een warme uitstraling hebben, waardoor zij zeker ook goed geschikt zijn om meer sfeer in huis te creëren.

 

Maak eens kennis met de diverse soorten betonlook tegels

Betonlook vloertegels hebben zeker niet allemaal dezelfde grijze kleur. Er zijn varianten in verschillende tinten grijs, maar ook in diverse andere kleuren. Wilt u goedkope vloertegels kopen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden in de wereld van betonlook tegels? Dan kunt u eens een bezoek brengen aan een grote aanbieder met een ruim assortiment en aantrekkelijke prijzen. Ga bijvoorbeeld eens langs bij Tegeloutlet Kroon om de collectie vloertegels te ontdekken.