Manabo webdesign
Image default
Onderwijs

Binnen 1 dag je autotheorie halen

Binnen één dag je auto theorie-cursus en CBR-examen halen, het kan echt. Zelfs als je dyslexie, ADHD of faalangst hebt of als je slecht bent in de Nederlandse taal. De kans dat je slaagt is erg groot. Dit heeft te maken met de manier waarop wij lesgeven. Bij de theoriecursus Amsterdam of op één van onze andere locaties hoef je niet wekenlang uit saaie boeken te leren. Onze cursus is er juist op gericht om op een grappige, maar vooral leerzame manier binnen één dag examengericht te werk te gaan. Alle stof wordt met ezelsbruggetjes en handige tips uitgelegd en aan het eind van de dagcursus ben je klaar om het theorie-examen met een goed resultaat af te leggen. Iedereen kan het theorie-examen halen, ook jij! Het theorie-examen bij het CBR wordt door ons gereserveerd, het enige wat je zelf hoeft te doen is de juiste antwoorden invullen en om dat voor elkaar te krijgen heb je zojuist een doeltreffende cursus gehad.

Iedereen kan de lesstof opnemen en slagen

Tijdens de speciale dagcursus wordt je 100% examengericht opgeleid door onze professionals. Zij weten als geen ander hoe ze de examenstof voor iedereen duidelijk kunnen maken. Zelfs cursisten met leerproblemen zullen de examenstof opnemen en onthouden.

Op meer dan 10 locaties geven wij deze auto theorie-cursus, waaronder de theoriecursus Breda. Op iedere locatie wordt op dezelfde manier lesgegeven, doelgericht en effectief. Hierdoor is de slagingskans zeer groot, misschien wel 100%

Na de cursus volgt het theorie-examen bij het CBR, waar je na afloop waarschijnlijk met een grote glimlach op je gezicht weer naar buiten loopt. Jij bent vast geslaagd!

Op onze overzichtelijke website kun je veel informatie vinden. Heb je nog vragen over deze speciale theorie-cursus? Onze vriendelijke medewerkers van de klantenservice staan klaar om ze te beantwoorden. Ben jij er klaar voor? Wil jij graag in één dag je theorie-examen halen zonder dat je vooraf dagen of weken met je neus in de theorieboeken moet zitten? Reserveer dan nu een plekje op één van onze locaties.

https://www.123-theorie.nl/