Manabo webdesign
Image default
Toerisme

Bulgarije vakantie. Albena. Gouden Zanden.

Laten we beginnen bij het noordelijke deel van de kust van de Zwarte Zee:

Albena is het beste kinder- en moderne resort, in de buurt is er een langwerpig bos – het nationale natuurreservaat “Baltata”, dat wordt gecontroleerd door de autoriteiten van het resort, wat het aanzien enorm verhoogt.

Toonbaar resort Albena.

Het is erg populair, er zijn veel hotels, zo is Primasol Ralitsa Superrior4 * geschikt voor gezinnen met kinderen.

Hier zijn fragmenten uit de recensie van de toerist: “Het was aangenaam om daar te zijn en te ontspannen. Het hotelgedeelte is groot, goed verzorgd, veel groen. Drie zwembaden – kies er een. Beleefd, vriendelijk en sociaal personeel … Veel animatie voor volwassenen en kinderen … Mijn kind in verrukt van dit hotel! De zee met een uitstekend strand en een rustige ingang. Het restaurant van het hotel verbaasde elke keer weer met een overvloed aan heerlijk eten. Een grote selectie aan gerechten voor elke smaak (inclusief een kindermenu). Vis en vlees zijn elke dag anders. toegang tot het waterpark, met glijbanen en zwembaden … “

Residentie van Queen Mary in Balchuk

Niet ver van de representatieve Albena ligt een kleine stad – Balchik, die ooit toebehoorde aan Roemenië. En de Roemeense koningin Maria koos het als haar zomerresidentie. Een klein sneeuwwit paleis, 10 villa’s, een kapel en een prachtige botanische tuin met een labyrint zijn nu eigendom van Bulgarije.

Het beroemde resort nummer 1 in Bulgarije “Golden Sands”

Golden Sands is het grootste resortcomplex met nachtdisco’s, nummer 1 voor jeugdrecreatie, ongeveer 4 km lang langs de kust. Feest en erg populair. Het is gelegen in een natuurpark, beginnend bij de uitlopers tot aan de zee zelf. De hele kust wordt in tweeën gedeeld door een grote promenadestraat waarrond winkels, supermarkten, restaurants, cafés en natuurlijk hotels zijn.

Een treintje met aanhangwagens rijdt langs de straat – u kunt van het ene uiteinde van het resort naar het andere.

De straat aan de zuidkant loopt over in een uitgaans- en winkelgebied met markten, een bioscoop met een 5D-zaal, een park en een reuzenrad.

Hotels, er zijn er veel en ze zijn het meest divers, van de voet van de bergen tot aan de zee.

Ik kan een goed hotel Luna 4 * aanbevelen, modern en tegen redelijke prijzen. Het is geschikt voor toeristen van alle leeftijden. Het hotel is gelegen in het noordelijke deel van het resort. Het eten is uitstekend, de bars hebben goed bier en Bulgaarse wijn. Er is een groot privéstrand aan de overkant van de weg.

De zee is schoon met een egale zonsondergang. Het zand is goudkleurig, fijn, zijdeachtig. Iets dichter bij de zee kunt u heerlijk zonnen op uw eigen handdoeken. Als u een medische behandeling wilt, verwelkomt het Ambassador Hotel gasten het hele jaar door. Het heeft een buitenzwembad met warm mineraalwater.

De badplaats St. Constantine en Elena is het meest geschikt voor een rustige en afgemeten vakantie. Dit resort ligt in een natuurlijk bospark met veel geneeskrachtige minerale bronnen. Er is een in reliëf gemaakte kust met kleine baaien, de vrede van prachtige natuur en een tandem van exotisme met moderniteit.

De Riviera is een gezondheidscomplex in een natuurpark aan de kust van goudkleurig zand, waar zes hotels zijn gevestigd voor elke smaak. Dit resort is duur en prestigieus. Een heel klein eiland van rust en stilte – Sunny Day Resort wordt beschouwd als een ideale plek voor een familievakantie.

Een resort met slechts vier hotels, gelegen in een natuurpark, aan de oevers van een baai met de helderste zee en een strand met fijn kwartszand. Hier is het vakantieseizoen langer dan in andere Bulgaarse resorts – van mei tot oktober. In de zomer wordt de lucht opgewarmd van + 28 tot +30 en is het water + 26, + 27 graden. Het strand is bekroond met de Blauwe Vlag vanwege zijn netheid. Dit resortgebied biedt uitstekende service en duurzaamheid.

Varna is een grote zeehaven en de oudste stad van Europa, gebouwd in de 6e eeuw voor Christus.

De stad zelf en haar omgeving zijn erg populaire vakantiebestemmingen onder tienduizenden toeristen van over de hele wereld. Varna organiseert vele internationale filmfestivals. Het prachtige park “Morskata Gradina” is een ideale plek voor gezinsuitrust. Hier bevinden zich: het Maritiem Museum, planetarium, dolfinarium, dierentuin en nog veel meer interessante dingen.

goedkope gezinsvakantie

https://www.dergatsjev.be/2020/07/bulgaria-aqua-paradise-resort-goedkope.html