Manabo webdesign
Image default
Toerisme

Once in a lifetime-reis naar Afrika

Een meer dan romantische huwelijksreis naar Zambia boek je bij All over Tours. Als specialist in luxe reizen op maat helpen we ook jou graag op weg naar je droombestemming. Wij leveren geen standaardreizen. We kijken per afzonderlijke reis naar de wensen van de klant en stellen vervolgens een unieke trip op maat samen. We proberen massatoerisme te vermijden en onderscheiden ons in kleinschalig en exclusief.

Zambia, ongekend heerlijk!

Zambia is een heerlijke bestemming voor een huwelijksreis. De officiële taal is Engels. De temperaturen liggen het gehele jaar rond de 30 graden. In de maanden mei tot en met september valt er nauwelijks neerslag. Met name het zuiden van het land, rondom Livingstone en aan de rivier de Zambezi, is aan te raden. Het South Luangwa Park en de Victoria-watervallen zijn echte aanraders voor natuurliefhebbers. Kies een verblijf vol privacy en ongekende luxe en laat je verwennen.

Afrika, vol romantiek

Huwelijksreizen naar Afrika zijn om meerdere redenen in trek. Allereerst heb je de keuze uit vele, ongekend mooie landen. Boek je bij All over Tours dan behoren onder meer Botswana, Noord-Tanzania, Zanzibar, Zuid-Tanzania, Mafia Island, Zuid-Afrika en Malawi tot de mogelijkheden.

Een tweede argument om voor Afrika te kiezen, is de afwisseling. Je vindt er avontuur, romantiek, rust en ruimte. De flora en fauna zijn adembenemend mooi.

En als derde de kwaliteit van de vakanties. Het toerisme op dit continent is in opkomst maar nog niet massaal. De Afrika specialisten bij All Over Tours kennen de bijzondere plekjes en verblijven. De plaatselijke bevolking is zeer gastvrij. Als jij klaar bent voor een huwelijksreis richting Afrika, dan kun je je online uitgebreid oriënteren. Voor tips en vragen zijn we bereikbaar via +31 713 31 90 34. We vinden het ook leuk als je langskomt, maar verzoeken je dan eerst een afspraak te maken. Dan kunnen we echt even de tijd voor je nemen. Desgewenst kunnen we ook bij jou langskomen. Ons bezoekadres is Noordplein 23, 2371 DA Roelofarendsveen. Wees welkom.

https://www.allovertours.nl/