Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Creëer een ergonomische werkplek met een in hoogte verstelbare werktafel

Als u uw technische werkplekken inricht, dan is het goed om ook te denken aan een in hoogte verstelbare werktafel. Met een in hoogte verstelbare werktafel creëert u namelijk een plek waar uw medewerkers op precies de juiste hoogte kunnen werken. Daarnaast kan, indien de werkzaamheden het toelaten, staand en zittend werken afgewisseld worden. Hierdoor worden veel fysieke problemen voorkomen die samenhangen met het te lang in één houding zitten wat tegenwoordig steeds vaker voorkomt. Bent u op zoek naar een werktafel in de technische omgeving, denkt u dan eens aan een tafel van het merk Flexiline van elQuip.

Een ruim aanbod aan verschillende werktafels

Flexiline is het eigen merk van het bedrijf elQuip. Deze ergonomisch geoptimaliseerde modulaire werktafels zijn ideaal om te gebruiken in uw technisch bedrijf. U kunt hier zowel een ESD tafel verkrijgen, een in hoogte verstelbare werktafel of een combinatie van allebei. De in hoogte verstelbare werktafels kunnen worden voorzien van intelligente bedieningspanelen met adviserende embedded-SW, bediening via een app of zonder bedieningspaneel bediend worden met een bluetooth-stick in de controller. Deze apps kunnen ook als fitness coach gebruikt worden zodat de gebruiker zelf kan zorgen voor een optimale conditie. Zo zijn er tal van mogelijkheden voor uw bedrijf.

Stel ook uw ESD veilige werkplek samen met elQuip

Werkt u met producten die gevoelig zijn voor statische oplading, dan is het wenselijk om een ESD veilige werkplek te creëren. Wat hierbij altijd noodzakelijk is, is een ESD tafel. Bij elQuip kunt u een ESD tafel van de merken Flexiline en Erfi aanschaffen. Deze werktafels zijn conform de noodzakelijke norm IEC 61340-5-1 en voorzien van volume geleidende werkbladen. Bent u op zoek naar een ESD tafel, een in hoogte verstelbare werktafel of iets anders om uw technische werkplek in te richten? Dan bent u bij elQuip zeker aan het goede adres voor de juiste producten en een professioneel advies op maat.