Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Deze experts bieden gepaste ICT-oplossingen voor het onderwijs

Zoekt u ICT-services op maat voor uw onderwijsinstelling? Oaktree Group is gespecialiseerd in ICT-oplossingen voor het onderwijs. Deze professionals ontwikkelen werkplekken en soft- en hardware die bij uw school passen. Daarbij houden zij altijd rekening met uw wensen en behoeften. De service omvat alle zaken die bij ICT komen kijken en meer, zoals updates, support en (digitale) verhuizingen. Daarvoor betaalt u bij dit bedrijf een vast bedrag per maand zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

De diensten die dit bedrijf aanbiedt

Deze experts bieden gepaste ICT-oplossingen voor het onderwijs. U ontvangt ICT-services op maat die aansluiten op uw wensen en behoeften. Dit bedrijf beheert hard- en software voor uw werknemers, zorgt voor onderhoud en houdt alle updates in de gaten. Deze zaken verkleinen de kans op storingen en systeemfouten. U ontvangt ook hulp van deze expert bij een verhuizing. Zij zorgen er dan voor dat de digitale verhuizing vlekkeloos verloopt zodat u en uw medewerkers weer snel verbonden zijn.

Waarom u deze professionals het beste kunt inschakelen

Wanneer u zelf uw ICT probeert te beheren zonder dat u er diepgaande kennis van heeft, is het lastig om de vele aspecten van ICT te overzien. Soft- en hardware werken niet altijd soepel samen en u communiceert met verschillende leveranciers voor verschillende zaken. Bij dit ICT-bedrijf heeft u slechts één aanspreekpunt voor al uw ICT-services. Bovendien kunt u de tijd die u bespaart dan besteden aan uw kerntaken. Het mooiste is dat u een vast tarief per maand betaalt voor alle voorgenoemde diensten en meer.

Contacteer deze specialisten om een abonnement af te sluiten

Schakel deze professionals in voor gepaste ICT-oplossingen voor het onderwijs. Bij Oaktree Group ontvangt u een breed aanbod aan ICT-diensten die aansluiten op uw wensen. Van 24/7 support tot updates en verhuizingen, u kunt alle ICT-gerelateerde diensten uitbesteden bij dit bedrijf. Neem contact op met deze experts voor meer informatie.