Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Een bestelbus huren: wat is kilometervrij?

Als u een bestelbus wilt huren dan denkt u misschien dat u hier erg veel voor moet betalen als u veel kilometers rijdt. Soms moet u er zelfs mee naar andere landen in Europa en u ziet nu al op tegen de rekening die u dan voor het huren van een bestelwagen moet betalen. U denkt er zelfs al een beetje aan om zelf in een bestelbus te investeren. Voordat u naar Marktplaats gaat, is het goed om te weten dat u een bestelbus of een personenbusje kunt huren die kilometervrij is. Dat betekent dat u niet meer in rekening wordt gebracht omdat u een groot aantal kilometers moet maken. Hier leest u over hoe het huren van een bestelwagen kilometervrij bij Blue Rent a Car in zijn werk gaat.

Kilometervrij huren

Veel online verhuurbedrijven bieden de kilometervrije optie aan en zo kunt u een personenbusje huren kilometervrij of een bestelbus huren. Kilometervrij betekent dat u met het verhuurbedrijf geen prijs per kilometer afspreekt. In plaats daarvan gaat het huren van een bestelwagen per dag. U betaalt dus elke dag een vast bedrag plus de brandstof die u gebruikt. U moet ook altijd een borg betalen als u een personenbusje gaat huren kilometervrij of een bestelbus gaat huren. Wanneer u de bus terugbrengt weet u exact wat u moet betalen en krijgt u, indien alles in orde is, uw borg gewoon weer terug.

Besluit om online een bestelwagen te huren

Het is geen geheim dat u online de beste deals aantreft en een personenbusje huren kilometervrij is daar geen uitzondering op. U doet van tevoren dan altijd wel even en controle van het verhuurbedrijf zodat u zeker weet dat u met een betrouwbare partner te maken heeft. Recensies en beoordelingen zijn dan erg waardevol en de algemene voorwaarden neemt u altijd even door. Op die manier is online huren vrij risicoloos en gaat u binnen de kortste keren met uw bus de weg op.