Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Een respectvolle ontruiming van uw woning of de woning van een dierbare

Dient u uw eigen woning of de woning van een dierbare te ontruimen? Het is begrijpelijk als u hier zelf geen tijd of middelen voor heeft. Daarom doet u er goed aan om een externe partij in te schakelen voor de ontruiming van de woning. Wanneer u dit besluit neemt, wilt u natuurlijk wel dat de ontruiming van de woning op respectvolle wijze gebeurt. Het zijn immers uw eigen spullen of de spullen van een dierbare. Als u op zoek bent naar een partij die op respectvolle wijze een woningontruiming uitvoert, moet u bij Woningontruiming Regionaal zijn.

Altijd een partij beschikbaar in uw regio

Het grote voordeel van Woningontruiming Regionaal, is dat u hen op elke plek in Nederland kunt inschakelen. De organisatie is namelijk onderverdeeld in vijf regio’s met elk een eigen regiomanager en een eigen team van professionals. Elk team werkt volgens dezelfde professionele en deskundige werkwijze. Het maakt dus niet uit waar de ontruiming van de woning plaatsvindt, of dit nu in Amsterdam of in Groningen is, bij Woningontruiming Regionaal vindt u altijd een beschikbaar team.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

Bij Woningontruiming Regionaal staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit ziet u dan ook terug in de werkwijze van de professionals. Bij de ontruiming van een woning, proberen ze de inboedel altijd een tweede leven te geven. Natuurlijk zoekt u eerst zelf de spullen uit die u wilt houden, maar spullen die weg mogen, schenken ze zoveel mogelijk aan hun partners. Denk hierbij aan kringloopwinkels en het Leger des Heils. Zo krijgen de spullen van u of uw dierbare nog een tweede leven!

Vraag vrijblijvend naar meer informatie

Wilt u meer weten over het uitbesteden van de ontruiming van uw woning of de woning van een dierbare aan Woningontruiming Regionaal? Raadpleeg dan de website of neem contact op met de specialisten. Zij vertellen u graag alles wat u moet en wilt weten.