Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Ga voor een strak design in huis met Venis-tegels

Bent u op zoek naar tegels met een strak design in Dordrecht? Breng dan een bezoek aan Fravo Tegels. Deze tegelspeciaalzaak zit in Zuid-Holland, maar helpt graag ook buiten deze provincie mensen die interesse hebben in Venis-tegels. De tegels van Venis worden gemaakt in Spanje, door de Porcelanosa-groep, waar Venis onderdeel van is. In de showroom van de selected dealer van Venis krijgt u de tegels in bijzondere sferen te zien. Zo krijgt u op de beste manier namelijk een goed beeld van hoe de tegels er in uw huis uitzien.

Profiteer van het ruime aanbod van deze tegelshowroom

Bij Fravo Tegels heeft u bovendien de keuze uit vele goedlopende tegelseries voor muren en vloeren, zodat u vast en zeker de Venis-tegels vindt die passen bij uw smaak. De tegels die u in Dordrecht koopt, hebben verschillende kleuren. Wel heeft iedere tegel een aardetint. Deze tinten passen in vrijwel ieders interieur, dus ook zeker in die van u. Bovendien zorgt u met de exclusieve tegels van Venis voor een luxueuze uitstraling in huis. De warme sferen creëert u met mooie tegels op de vloer en op de wanden. Kies voor XXL-tegels, zodat uw ruimte nog groter oogt, of ga voor tegels met een houten of betonnen look. Deze uitstralingen zijn mogelijk, doordat Porcelanosa werkt met de nieuwste technieken op tegelgebied.

Ontdek de mooiste designs in de tegelzaak

Via de website van Fravo Tegels vraagt u gemakkelijk een offerte aan voor de tegels die u wenst. Als u de tegels liever in het echt bekijkt, alvorens u deze koopt, bent u van harte welkom in de showroom in Dordrecht. Hier ziet u alle Venis-tegels waar u in geïnteresseerd bent en vraagt u uiteindelijk ook eenvoudig een offerte aan. Neem contact op met de klantenservice van deze tegelshowroom als u vragen heeft over de tegels en diensten die ze leveren.

Gerelateerde artikelen

Waarom sommige restaurants het niet redden

HOVERKART, HET COMPLEMENT VOOR UW HOVERBOARD, HOE WERKT HET?

Regelmatig en overmatig piekeren