Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Hovenier in de buurt van Roosendaal: talloze indelingen van de tuin

Bent u op zoek naar inspiratie voor een nieuwe invulling van de tuin, dan kunt u terecht bij de hovenier in de buurt van Roosendaal. Voor uw nieuw aan te leggen tuin heeft u tegenwoordig tal van fraaie mogelijkheden. Het hoeft niet meer zo eenduidig – hoe meer kleur en variatie, des te meer sfeer er in uw achtertuin te vinden is. Onderhoud hoeft geen probleem te zijn, want er zijn tal van mooie planten die onderhoudsarm zijn en tóch de unieke uitstraling van een bloeiende plant behouden. Welke indelingen zorgen voor de genoemde variatie in uw tuin? Vraag advies aan bij HTO Tuinontwikkelaar, een professionele hovenier in de buurt van Roosendaal.

Uw perfecte indeling? Laat u inspireren door de hovenier

Geen eenzijdige tuin, maar toch een natuurlijke balans. Het is mogelijk dankzij talloze verschillende indelingen die samen geweldig te combineren zijn. Een piekfijn gazon en daarbij een afwisseling van planten en bestrating. Tijdens de donkere avonden plaatst u sfeerverlichting om toch een uurtje langer buiten te zitten. Buiten blijven, dat doet u op uw nieuw aangelegde terras. Is dat een houten terras, of kiest u zelfs voor een verhoogd terras? Hiermee heeft u een beter overzicht over alle verschillende gebieden in uw tuin. En wat te denken van de meest verrassende klimplanten waardoor de contouren van uw tuin helemaal duidelijk worden. Denk maar eens aan de Hedera, Clematis of Passiebloem. Speciale klimplanten voor een tuin met ambiance.

Het moderne terras: een pergola

Wilt u heerlijk buiten zitten dan kiest u natuurlijk voor een zithoek. Deze maakt u helemaal af door het plaatsen van een pergola. De pergola is een overkapping die u vrij plaatst en welke een stijlvolle toevoeging is aan de tuin. Geen pergola, maar echt een overkapping waarbij u een volledige loungeset onder dak kunt zetten? Dan kiest u voor een prieel. Dit is een rechthoekig domein waar u een prachtige, grotere bank onder plaatst. Dit is de ideale toevoeging aan uw tuin met diverse indelingen en een creatieve uitstraling. Bent u ook op zoek naar een hovenier in de buurt van Roosendaal? Neem dan contact op met HTO Tuinontwikkelaar.

https://hto-tuin.nl