Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

HOVERKART, HET COMPLEMENT VOOR UW HOVERBOARD, HOE WERKT HET?

Als u al van uw Hoverboard geniet, is de Hoverkart de perfecte aanvulling die u nodig hebt om van uw elektrische board een leuke Kart te maken. Het is een structuur met stoel, twee hendels aan de zijkanten, een wiel op het chassis en een balk die de poten ondersteunt die op elke 6,5 “, 8″ en 10 ” elektrische board past.

Vervolgens laten we u zien hoe u de Kart op uw Hoverboard kunt installeren en hoe u deze in een paar eenvoudige stappen kunt leren gebruiken.

 

INSTALLATIE VAN DE KART OP DE HOVERBOARD

  • Monteer de zijhendels: ze moeten zo worden geplaatst dat de afstand tussen de bovenste uiteinden breder is dan de onderste.
  • Bevestig het chassis aan uw Hoverboard door metalen clips en klittenband strips. Eerst moet u de opening van het chassis aanpassen zodat het perfect past op uw board. Het is net zo eenvoudig als het losdraaien van een moer, pas het chassis aan uw board aan en draai de moer weer vast om uw veiligheid te garanderen.
  • Plaats het op de bovenkant en haal de stukken klittenband door de gleuven waarmee u hierbij uw board inpakt. Zorg ervoor dat de banden goed vastzitten voordat u het voertuig gaat gebruiken.

 

HOE WERKT DE HOVERKART?

 

OPSTARTEN

Wanneer u klaar bent met het installeren van uw Hoverboard naar een Kart, moet u als eerste op de stoel gaan zitten, de twee knoppen horizontaal houden en op aan/uit knop op uw Hoverboard drukken.

 

VOORUITGAAN

Om vooruit te gaan, pakt u de twee zijhendels vast en duwt u ze naar beneden. Het is beter dat u in het begin niet met veel kracht drukt, maar met hoe meer kracht u drukt, hoe meer de Hoverboard zal kantelen en hoe meer snelheid hij bereikt.

 

ACHTERUIT

Als u achteruit wilt gaan, hoeft u alleen maar de twee zijhendels van de Hoverkart op te tillen.

 

DRAAIEN

Om naar links te gaan, moet u de rechter hendel voorzichtig laten zakken zonder de linker hendel te bewegen. En als u juist naar rechts wilt draaien, duwt u de linker hendel naar beneden zonder de rechter hendel te bewegen.

 

STOPPEN

Om te stoppen, laat beide hendels in de natuurlijke positie staan.

 

U bent klaar om een unieke ervaring te gaan beleven! We raden u aan beschermende uitrusting te gebruiken, zoals een helm, elleboogbeschermers of kniebeschermers, zodat u veilig kunt genieten van uw nieuwe Hoverkart!

 

 

https://www.swheels.nl/swheels-hoverkart/