Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Kewodak: specialist op het platte dak

Zoekt u een erkend en betrouwbaar dak bedrijf? Kewodak staat voor u klaar! Deze firma is aangesloten bij Vebidak, de branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakdekkers in ons land.

Vebidak maakt zich sterk voor Nederlandse dakdekkers. Een tweede taak is veiligheid bevorderen en daarom wordt regelmatig overlegd met de arbeidsinspectie. Kewodak is sinds 1986 in het bezit van het Vebidak-certificaat. Dit wordt ieder jaar opnieuw verlengd.

Eigenaar en oprichter van Kewodak Frank Keijzer houdt alle ontwikkelingen op het gebied van daken goed bij. En hij deelt zijn kennis graag met u. In zijn online blog leest u bijvoorbeeld over dakbedekkingen die CO2-uitstoot verminderen, multifunctionele daken en zonnepanelen. Als u een beroep doet op het vakmanschap van Kewodak krijgt u projectgarantie. Dat wil zeggen dat de werkzaamheden zoals afgesproken en op tijd plaatsvinden en dat wordt gewerkt met eersteklas materialen. Op het eindresultaat heeft u natuurlijk ook garantie.

Van Amsterdam tot Rotterdam

Een dakdekker in Waddinxveen die op korte termijn een noodreparatie kan uitvoeren? Kewodak is het bedrijf dat u zoekt. De mannen hebben ervaring op de meest uiteenlopende daken. Ze kunnen het complete dak renoveren, een ontwerp voor een nieuw dak maken, lekkages verhelpen en klein onderhoud plegen. Kewodak houdt zich strikt aan de kwaliteitseisen die anno nu gelden. Het VCA**-certificaat, het KOMO-procescertificaat en het Dakmerk Waarborgfonds zijn daar het bewijs van. De dakdekkers van Kewodak zullen u duidelijk vertellen wat ze gaan doen en ze doen vervolgens echt wat ze beloven. Er wordt met passie en positieve energie gewerkt om uw dak in topconditie te krijgen en te houden. In het Experience Center, gehuisvest in het kantoor in Alphen aan den Rijn, worden regelmatig interessante bijeenkomsten gehouden. Verenigingen van eigenaren, ondernemers en MKB zijn van harte welkom!

Dit is het adres: bedrijventerrein Heimanswetering, Kalkovenweg 58 Alphen aan den Rijn. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u bellen met +31 172 438 332 of het online contactformulier invullen.

 

https://www.kewodak.nl/