Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Laat je ontbijt thuis bezorgen!

Een zonnige ochtend in het weekend, de hele dag nog voor je én ontbijt op bed: kan het perfecter? Eigenlijk wel, want hoe heerlijk zou het zijn als je dat ontbijt niet zelf hoeft te maken, maar iemand aanbiedt om rechtstreeks ontbijt bij je thuis te bezorgen? Je hoeft alleen maar te bestellen, de deur open te doen, je ontbijtpakket aan te nemen en daarna duik je snel je bed weer in om te genieten van allerlei heerlijkheden. Bestel het ontbijtje voor jezelf, of verras je geliefde met een ontbijt dat thuis is bezorgd.

 

Feest? Ontbijt thuis bezorgen!

Op speciale dagen zoals verjaardagen, moederdag of de eerste pensioendag van je vader: ook dan is het een perfecte gelegenheid om iemand te verrassen met een ontbijt. Je kunt het zelfs bij iemand anders laten bezorgen. Des te groter de verrassing. Maar natuurlijk kun je ook gewoon jezelf verwennen. Na een week hard werken bestel je simpel online je ontbijt en geniet je daarna van een heerlijk begin van je weekend: niets mis met een beetje liefde voor jezelf!

Nu zoveel online gaat bieden steeds meer restaurants de mogelijkheid om ook je ontbijt thuis te bezorgen, inclusief de kleinere lunch- en ontbijtrestaurants. Je zoekt je favoriete tentje uit, en niet veel later geniet jij van je zelf samengestelde heerlijkheden, gewoon vanuit huis.
Ontbijtpakketten bestaan er in allerlei soorten, maten en prijsklassen, dus probeer het eens uit, ontdek het gemak en laat je ontbijt thuis bezorgen. Let op: kan voor herhaling vatbaar zijn…!