Manabo webdesign
Image default
Financieel

Leer de basisprincipes met de financiën van het jaar

YFI kunt u kopen bij BitcoinMeester met euro’s en betalen kan via iDEAL.

Als je altijd een passie hebt gehad voor iets te maken met geld, dan is het tijd dat je in de financiën van het jaar hebt gedaald. Als u een expert bent in de economie of een achtergrond heeft in financiën of een ander bedrijf, is dit specifieke type bedrijf perfect voor u. Als je van Peter Thiel en de Paypal-jongens hebt gehoord, weet je al over de macht van het geld. Als je met de grote jongens wilt spelen, kun je deze cursus niet missen.

 

Als u wilt leren hoe u uw eigen geld kunt beheren en economischer wilt worden, dan is er geen betere plek om te beginnen dan de cursus IFYS. IFY biedt een van de weinige professioneel ontworpen online onderwijscursussen die u allemaal zullen leren wat u moet weten over hoe de financiële markten werken. Het beste deel is, als je niet denkt dat je geldproblemen hebt zodra je afstudeert, kun je de test weer nemen.

 

De financiën van het jaar bestaat uit drie verschillende modules. De eerste richt zich op het verdienen van goed geld op de markten terwijl het risico wordt geminimaliseerd. De volgende module leert u over het ontwikkelen van specifieke plannen, of voor persoonlijke investeringen of voor uw eigen bedrijf.

En ten slotte zal de laatste module u opleiden over het gebruik van uw kennis om een netwerk van financieel verantwoorde ondernemers te bouwen.

 

Als je denkt dat de cursus te theoretisch is, wil je misschien het speelgedeelte van de cursus proberen, waar je real-world applicaties kunt leren via valse tests en gesimuleerde marktsituaties. IFY noemt dit de speeltuin. U kunt gesimuleerde transacties uitvoeren met nep-geld en leren als u in staat bent om aandelen te kopen of of u aan de bestaande bestanden moet hangen. Als je de simulatie faalt, krijg je betaald! Dit geeft u ook de kans om te leren hoe u uw investeringen beter kunt beheren, om nog maar te zwijgen

 

Terwijl de basis van economie misschien behoorlijk gesneden en gedroogd, is de realiteit dat er zoveel verschillende theorieën zijn die het moeilijk kan zijn om alles te leren wat u moet weten. Door de tijd te nemen om de verschillende theorieën te verkennen, kunt u beginnen te leren hoe ze de financiële markten beïnvloeden.

Uiteindelijk, door te leren hoe verschillende theorieën de economie beïnvloeden, kunt u erachter komen wat het meest accuraat en nuttig is.

 

De financiën van het jaar wordt geleerd op een uitstekende school. De kwaliteit van het onderwijs is duidelijk en zelfs als je niet alle theorie achter de modules begrijpt, eindig je nog steeds veel. De cursus vereist dat u basisinvestering en financiële kennis heeft, maar er is geen vereiste dat u zelf een student van de economie bent geweest. Dus zelfs als je al een fervent enthousiast bent van het economische veld, zou dit een geweldige manier kunnen zijn om op te poetsen wat je al weet.

Krijg meer informatie hier https://www.bitcoinmeester.nl