Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Patent aanvragen met de hulp van deze partij beschermt uw intellectueel eigendom

Een nieuwe technologische uitvinding verdient bescherming. Dit geldt ook voor het ontwerp van een uniek bedrijfslogo, een nieuw product en nog veel meer zaken. Een nieuw ontwerp of innovatieve uitvinding kunt u gebruiken om bijvoorbeeld meer winst te maken of om uw bedrijf verder te ontwikkelen. Het mag niet zo zijn dat iemand anders het idee zomaar overneemt. U weet waarschijnlijk dat u om die reden patent, oftewel octrooi aanvraagt ter bescherming van uw uitvinding. Het aanvragen van een patent (octrooi) geeft exclusief recht op wat u heeft ontwikkeld en waarborgt de wettelijke bescherming ervan. IPecunia Patents heeft al jaren ervaring met alles rondom het aanvragen van patent en helpt u graag om een succesvol resultaat te bereiken.

Bij het aanvragen van een patent is een goede begeleiding noodzakelijk

Patent (octrooi) aanvragen is niet altijd zomaar mogelijk, maar u wilt natuurlijk wel de bescherming van uw uitvinding, producten of ontwerpen garanderen. Ook is het niet altijd van tevoren in te schatten of u er baat bij heeft. Het is aan te raden om een deskundige partij in te schakelen die u kan begeleiden. IPecunia Patents is dan ook de juiste partij, want de specialisten van dit bedrijf weten precies hoe u met een succesvolle aanvraag van octrooi de bescherming van uw uitvinding kunt behouden. Of het nu gaat om een mkb of een grote multinational, het hele proces kunnen de specialisten u begeleiden om ingewikkelde vraagstukken omtrent intellectueel eigendom op te lossen. In nagenoeg alle landen van de wereld opereren zij en kunnen zij de octrooieerbaarheid van een uitvinding inschatten.

Wat doet dit bedrijf om een octrooi te regelen voor de bescherming van uw uitvinding?

Naast het beoordelen van de octrooieerbaarheid zelf, schatten de experts van IPecunia Patents ook de voordelen van patent aanvragen in. Uiteraard hoort hier een nauwkeurige kosteninschatting bij. Bij de voorbereiding kijken zij nauwkeurig naar de uitvinding zelf en het bedrijfsplaatje in het algemeen. Ze nemen alle factoren mee in hun beoordeling, zodat het onderzoek betrouwbaar en objectief is. Plan een eerste gesprek in en bekijk samen met de experts van IPecunia Patents welke bescherming bij uw situatie past.

https://ipecunia.com/