Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Regelmatig en overmatig piekeren

Op de klok zie je dat het steeds later wordt, maar die opdracht is nog lang niet af. De deadline is morgenochtend, al twijfel je erover of je het gaat halen. Wat als je computer ineens crasht, je niet aan de eisen van de opdracht voldoet of toch nog ergens een foutje over het hoofd hebt gezien? Je piekert de rest van de avond, terwijl je ondertussen alles in de strijd gooit om de opdracht te perfectioneren. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel is groot, dus mag je daarin niemand teleurstellen.

Piekergedrag komt steeds vaker voor en leidt bij meer en meer mensen tot lichamelijke klachten en misschien zelfs burn-outs. Zo ondervinden velen slaapproblemen, heeft een toenemend aantal mensen last van hoog gevoeligheid en komt faalangst alleen maar vaker voor. Piekeren is dus slechts het begin van een neerwaartse spiraal wanneer het aankomt op lichamelijke, maar ook geestelijke klachten. Het is om die reden van groot belang om hulp in te schakelen van een psycholoog of psychotherapeut, als je overmatig piekert en dit jouw leven beïnvloedt. De Piekerpoli staat daarom graag voor jou klaar. De vestigingen kun je door heel het land bezoeken: van psycholoog zoetermeer tot de psychologenpraktijk Tilburg. Samen zullen we de oorzaak van het piekergedrag onderzoeken en de effecten bestuderen. Alleen op die manier kunnen we een effectieve oplossing bepalen, die jou kan helpen om het piekergedrag af te laten nemen en ermee om leren te gaan.

Ken jij de klachten van slaapgebrek, faalangst en een hoog gevoeligheidsniveau als gevolg van overmatig en regelmatig piekeren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de Piekerpoli, zodat wij samen jou weer op het rechte pad kunnen zetten! Wij ontvangen jou met open armen en zullen jou te allen tijde proberen gericht te adviseren over jouw piekergedrag.

https://piekerpoli.nl/