Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Specialist inschakelen voor social media marketing

Zoek jij een professional die je kan adviseren over YouTube adverteren? Zou je het liefst alle activiteiten op Instagram uitbesteden? Wil je tips over LinkedIn, Pinterest of Facebook marketing? Wij kennen een firma die je hiermee kan helpen.

Eigentijdse social mediastrategie

Social media bureau Your Business Online heeft een kantoor aan de Bredasebaan in Bosschenhoofd. Er werken op dit moment 5 jonge mannen en vrouwen die samen een hecht team vormen. De Your Business Onliners vullen elkaar aan in expertise. De een heeft ervaring met de marketing- en saleskant van online platforms. De ander is met name inhoudelijk gericht of juist creatief en daardoor goed in vormgeving. Your Business Online kiest altijd voor een eigentijdse communicatiemix. Op de website wordt dit als volgt toegelicht: “ (…) Your Business Online levert de social mediastrategie die past bij deze tijd, resultaatgericht en meetbaar in omzetcijfers. Met social media zorgen we voor een groei van het bedrijf en een meer positieve beleving van uw organisatie bij de juiste doelgroepen. Daarnaast bieden social media de mogelijkheid om interactie te creëren en een relatie aan te gaan met de klant. Sterker nog: uw klanten worden uw ambassadeurs en promoten de onderneming zowel offline als online.”

Bepalen welke social media kanalen je gaat inzetten

Your Business Online heeft ervaring met alle belangrijke platforms van nu: Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, TikTok en Pinterest. Aanvullend kan deze expert je op weg helpen met een zakelijk Whatsapp en Twitter account. Twitter blijkt uitermate geschikt om nieuws te melden. Whatsapp is hét klantenservice communicatiekanaal bij uitstek. Of het in jouw geval slim is om alle genoemde media in te zetten of bijvoorbeeld te focussen op twee kanalen hangt van een aantal zaken af.

-Hoe ziet jouw doelgroep er concreet uit?

-Wil je je huidige klanten of juist nieuwe consumenten bereiken?

-Gaat het om het vergroten van je naamsbekendheid, het upgraden van je image of het stimuleren van de verkoop?

-Wil je je boodschap sec overbrengen in tekst of pak je uit met mooie foto’s en hippe filmpjes?

-Wat is het beschikbare budget?

Your Business Online helpt je graag deze vragen te beantwoorden om vervolgens een mooie online strategie op te zetten.

https://www.yourbusinessonline.nl/