Manabo webdesign
Image default
Management

Starting your own business ideas

Start uw eigen bedrijf ideeën

 

Enquêtes en aanbiedingen invullen

Hoewel dit soort part-time zaken veel slechte reputatie heeft en je heel voorzichtig moet zijn met welke websites je gebruikt om enquêtes in te vullen. Het zal je echter verbazen dat er eigenlijk een heleboel gerenommeerde enquêtesites zijn die je een eerlijke prijs betalen voor je tijd en dat het allemaal kan oplopen tot een aanzienlijk bedrag aan extra geld per maand. Een van de beste sites voor het invullen van enquêtes is Swagbucks, dit zou onze persoonlijke aanbeveling zijn als u een desktop oplossing nodig heeft. Als u vrij actief en moeten geld te verdienen op de weg dan suggereren wij het downloaden en het gebruik van een geld beloning app op uw smartphone. Een populaire keuze is Viggle die eigenlijk betaalt u om TV te kijken!

 

Start uw eigen espressokar

Een gemiddeld kopje koffie kan tot 61% winst opleveren! Dit is een enorme marge die waar mogelijk moet worden benut. Je eigen espressokar beginnen is een eenvoudig idee voor een klein bedrijf en vereist slechts een beetje planning om te beginnen. Je hoeft alleen maar een espressokar te verhuren en concerten of sportevenementen bij te wonen waar je een comfortabel inkomen kunt verdienen.

 

Word een persoonlijke chef

Als je jezelf als een culinaire tovenaar ziet, dan is een persoonlijke chef-kok misschien iets voor jou. Het maken van thuismaaltijden voor drukke professionals kan een leuke en lonende parttime baan worden. Er is een groeiende vraag naar dit soort diensten en je hoeft alleen maar te netwerken en menu’s te maken die je voor verschillende klanten kunt herhalen.

 

Word yoga- of tai chi-instructeur

In een snelle en overwerkte wereld, moet iedereen proberen om een soort van ontspanning te vinden om stress niveaus te helpen. Dit heeft in feite een grote vraag naar tai chi en yoga-instructeurs die de stress te verlichten met lessen gericht rond diepe ademhaling en ontspanning. Een goede manier om als instructeur aan de slag te gaan is door je diensten aan te bieden in plaatselijke sportscholen, parken en andere plaatsen waar soortgelijke lessen worden aangeboden.

 

Babysitten

Deze vorm van bijverdienste is niet voor iedereen geschikt omdat er veel verantwoordelijkheid bij komt kijken, maar als je het leuk vindt om op kinderen te passen, kan dit een ongelooflijk lucratieve zakelijke mogelijkheid zijn. Ouders hebben tijd nodig weg van hun kinderen om samen wat quality time door te brengen, dus als je een paar vrije avonden hebt, waarom dan niet je tijd aanbieden aan iemand die op zijn kinderen moet passen. Koppels zijn bereid om een aanzienlijk bedrag te betalen voor kinderopvang in de avonduren.

 

Consulent worden

Om consultant te worden moet je eerst een expert worden op een bepaald werkgebied, waardoor je geloofwaardigheid krijgt die je kunt gebruiken om je diensten te verkopen. Het mooie van consultancy is dat het in elke branche kan, aangezien er altijd mensen en bedrijven zijn die op zoek zijn naar een externe mening als dat nodig is.

 

Word een sportcoach

Dit is geen bedrijfsidee voor iedereen, want je hebt goede sociale vaardigheden nodig en een passie voor de sport van je keuze. Het bezoeken van lokale sportclubs is een geweldige manier om jezelf voor te stellen aan de gemeenschap en te zien welke mogelijkheden er zijn. Je kunt zelfs de tijd die je besteedt aan het coachen eventueel gebruiken om te netwerken. Golf is een uitstekend voorbeeld waar zakenmensen naartoe gaan om stress te verlichten en de tijd te gebruiken om relaties buiten het kantoor te ontwikkelen.

 

Instagram marketing

Dit kan een van de meest lucratieve business ideeën zijn die de laatste jaren is ontstaan. Je hoeft alleen maar een aanhang op te bouwen op je Instagram account en dit kan je blootstellen aan een heleboel grote bedrijven en merken die hun producten willen promoten bij jouw publiek. Als het je lukt om honderdduizenden volgers te krijgen, kun je bedrijven gemakkelijk £500 – £5.000 in rekening brengen voor één post over hun productassortiment. Om je op weg te helpen raden we je aan deze link te bekijken voor het basisconcept achter hoe geld verdienen op Instagram werkt.

 

Maak een Podcast Serie

Als je een regelmatig publiek kunt creëren en behouden voor een podcast die je maakt, dan is dit een geweldige manier om gesponsord te worden door bedrijven en grote merken. Het helpt als je al een publiek hebt via een eerdere zakelijke onderneming, maar het is niet helemaal noodzakelijk. Voor meer informatie over hoe je geld kan verdienen met podcasting raden we je aan om deze gids te bekijken over hoe je geld kan verdienen met podcasting.

 

Word een kunstverzamelaar

Dit klinkt misschien interessant voor veel mensen, maar het moet niet verward worden met het simpelweg kopen van elk kunstwerk dat je te pakken kunt krijgen. Een kunstverzamelaar worden vergt veel tijd, geduld en passie. Een goede plek om te beginnen is de kunstafdeling van je plaatselijke universiteit. Er zijn veel studenten die hun kunst graag voor een zeer laag bedrag verkopen, maar over een paar jaar is er altijd een kans dat hun werk duizenden waard is, waardoor uw investering de moeite waard is.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/