Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Tandartsverzekering afsluiten

Op het moment dat je 18 wordt, krijg je de kosten voor tandartsbezoek niet meer vergoed vanuit de basisverzekering. Je kunt hiervoor dan een aparte tandartsverzekering afsluiten. Bij ZorgDirect kun je een keuze maken uit drie verschillende tandartsverzekeringen. Deze bieden alle drie een andere vergoeding van de tandartskosten per jaar. Als je niet zo veel gebruik maakt van de tandarts, dan biedt de TandExtra voldoende dekking. Lig je iets vaker in de stoel, dan kun je beter kiezen voor de TandPlus. En kom je met enige regelmaat bij de tandarts, dan heb je de meeste baat bij de TandTop.

ZorgDirect aanvullende verzekering

Naast losse tandartsverzekeringen, biedt ZorgDirect ook verschillende aanvullende verzekeringen die je kunt afsluiten naast je basisverzekering. Een aanvullende verzekering komt goed van pas als je naast noodzakelijke zorg ook andere behandelingen vergoed wilt krijgen. Bijvoorbeeld als je naar de fysiotherapeut moet, of gebruik wilt maken van alternatieve geneeswijzen. Fysiovergoeding krijg je vanaf je 18de niet meer vanuit het basispakket, dus dan is een aanvullende zorgverzekering een goede oplossing. En omdat je kunt kiezen uit vijf aanvullende verzekeringen, is er altijd eentje die past bij wat jij nodig hebt.

Regel het zelf

Bij ZorgDirect kun je natuurlijk rekenen op onze klantenservice medewerkers, die met je meedenken en je vragen kunnen beantwoorden. Zo hebben we een speciaal ZorgAdvies team dat je kan helpen om de juiste zorgaanbieder in je omgeving te vinden. Maar het is ook prettig om veel zaken rondom je zorgverzekering zelf te kunnen regelen. Daarom kun je via Mijn Zorgdirect eenvoudig online declaraties indienen. Ook kun je hier je gegevens aanpassen, bijvoorbeeld als je een ander telefoonnummer of e-mailadres krijgt. Verder helpt ZorgDirect je graag om te werken aan je gezondheid. Daarom bieden we diverse apps en tools die jou hierin ondersteunen. Neem een kijkje op de website voor meer informatie en voordelen.

https://www.zorgdirect.nl/