Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Van der Valk hotel Amsterdam

Een conferentie is een bijeenkomst waar mensen over een bepaald onderwerp praten. De ruimte waarin u uw conferentie organiseert, moet dan ook een comfortabele ruimte zijn om alle punten te bespreken. Wat uw wensen ook zijn voor het huren van een conferentiezaal in Amsterdam heeft u een divers aanbod en is hierom dé perfecte locatie voor het organiseren van een conferentie. De stad zit vol met unieke en verschillende conferentielocaties. Het is belangrijk dat de locatie bij uw wensen aansluit. Amsterdam is daarom een perfecte locatie, want wat u ook wenst, Amsterdam heeft het. Kortom, in Amsterdam kunt u kiezen uit verschillende unieke conferentielocaties die precies passen bij uw wensen.  

In een grote stad als Amsterdam is niet elke locatie even makkelijk te bereiken, heeft u wel behoefte aan een makkelijke bereikbaarheid met de auto of het openbaar vervoer? Huur dan een conferentiezaal bij Hotel Van der Valk Amsterdam. Hier heeft u genoeg mogelijkheden om de perfecte conferentie te organiseren. Het hotel is centraal gelegen en is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Tevens beschikt het hotel over een parkeergarage. Wilt u tijd besparen? Dan kunt u alle zorgen overlaten aan het professionele en flexibele salesteam van het hotel. Wanneer u kiest voor een van de vergaderarrangementen, wordt uw dag tot in de puntjes verzorgd. De zalen beschikken allemaal over de nieuwste apparatuur zoals een LCD presentatie scherm inclusief een Clickshare draadloos presentatiesysteem. Dit wordt allemaal klaar gezet door het salesteam op de dag van uw conferentie. Daarnaast zijn de ruimtes voorzien van geluidwerende wanden en akoestische plafonds zodat u niet gestoord wordt door de omringende zalen. Tevens is uw (vergader)arrangement ook gemakkelijk uit te breiden met een lunch- of dinerbuffer in buffetrestaurant ’t IJ. Duurt uw conferentie meerdere dagen Dan kunt u er ook voor kiezen om te blijven overnachten in het hotel, u kunt kiezen uit verschillende kamers. Bijvoorbeeld de Business kamer, waar u heerlijk kunt ontspannen of op uw gemak nog even kunt doorwerken. Tot slot, kunt u bij een overnachting gratis gebruik maken van de Wellness- en Fitnesscenter in het hotel.

Wilt u meer informatie over het huren van een conferentiezaal? Kijk dan op de website neem contact op met  het salesteam via 020 80 01 100. 

https://www.vandervalkamsterdam.com/