Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Waarborg de privacy van jouw klanten en werk met een Security Operations Center

Als je een webwinkel hebt, maar nog meer als je vertrouwelijke persoonlijke en medische gegevens van jouw klanten digitaal bewaart, is privacy bewaking erg belangrijk. Met een Security Operations Center van ConanDoyle waarborg je de veiligheid zo goed als mogelijk. Dit systeem voert voortdurend checks uit om te controleren of het systeem nog optimaal beveiligd is. Is er geen vijandige software binnengedrongen die bijvoorbeeld een poort op het systeem openzet? Via zo’n ‘backdoor’ kunnen criminelen inbreken in jouw systeem en gevoelige data stelen. Nog erger is het  als jouw gegevens worden gegijzeld zodat je er niet meer bij kunt. Tijd voor actie dus.

Is jouw systeem bestand tegen een cyberaanval?

Als je wilt weten of jouw systeem bestand is tegen een hackaanval, dan is het slim om daarvoor een hacker in te schakelen. En dat kan. Er zijn namelijk ethische hackers beschikbaar. Zij voeren aanvallen op jouw systeem uit. Niet om jouw gegevens te stelen of het systeem moedwillig plat te leggen, maar om aan te tonen dat de beveiliging tekortschiet. Als je een Security Operations Center in gebruik hebt, is de kans groot dat de hacker er niet doorheen komt. Als dat wel gebeurt, los je dit probleem in de meeste gevallen op door de instellingen aan te passen. Dit soort controles zijn dan ook essentieel en worden regelmatig gedaan om het systeem op veiligheid te testen.

Laat je niet verrassen door een cyberaanval op jouw bedrijfssoftware

Wil je niet het risico lopen van een cyberaanval met datadiefstal als gevolg? Neem dan contact op met ConanDoyle. Zij vertellen precies wat jouw organisatie nodig heeft om cyberaanvallen af te slaan. Laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van een Security Operations Center door een afspraak te maken met één van hun consultants. ConanDoyle werkt door geheel Nederland en komt dan ook graag bij je langs.

https://www.conandoyle.eu/nl