Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Waarom sommige restaurants het niet redden

Er zijn verschillende redenen waarom restaurants soms hun deuren weer moeten sluiten. Zoals elke zakelijke onderneming is dit een risico dat je moet nemen, maar het hoeft niet te mislukken. Men denkt dat er veel meer restaurants op de fles gaan dan dat dat daadwerkelijk gebeurt. Ongeveer een kwart van alle restaurants haalt het eerste jaar niet.

 

Een van de belangrijkste redenen waarom restaurants het soms niet overleven, is gewoon door slecht management. Vaak hebben restauranthouders geen eerdere ervaring in de branche en worstelen ze met de zware werklast die gepaard gaat met het bezitten van een restaurant. Dit gecombineerd met financieel- en personeelsmanagement kan een behoorlijke last zijn. Er zijn gevallen waarin het personeel ook een deel van het probleem kan zijn. In een bloeiende economie kan het personeel een behoorlijke vergoeding vragen en velen van hen zijn onervaren. In sommige gevallen kan dit leiden tot klantontevredenheid.

 

Goed onderhoud van de zaak is ook absoluut noodzakelijk voor succes. Er zijn wat betreft netheid en kwaliteit geen compromissen mogelijk. We hebben allemaal wel verhalen gehoord over dat restaurants vanwege een onsmakelijk incident of een schandaal hun deuren moesten sluiten. Het is een veel voorkomende fout die ondernemers maken en een reden waarom restaurants het niet redden. Netheid is van vitaal belang voor de ervaring en de gezondheid van de klant.

 

De locatie speelt ook een rol in waarom sommige restaurants het niet overleven. De bestemmingsbeperkingen en lokale wetgeving kunnen vereisen dat je restaurant zich op een specifieke locatie bevindt. Afhankelijk van de doelgroep, kan dit uiteindelijk tegen je werken. Ook de financiën staan erom bekend dat ze een grote rol spelen in het faillissement van bedrijven. Eenmaal gevangen in de neerwaartse spiraal van meer uitgeven dan een bedrijf zich kan veroorloven kan het heel moeilijk zijn om eruit te komen. Adviseurs en consultants zijn altijd een goede plek om te beginnen als je hulp bij het management nodig hebt. Door alle aspecten te behandelen weet je echt hoe de vlag er bij hangt en het verhoogt ook je kansen op slagen. Het percentage mislukkingen is groot, maar het slagingspercentage is nog groter. Effectief restaurant en hospitality management zal je kansen op succes vergroten.

 

Patricia Farnham staat bekend om haar inzicht in het creëren van een succesvol restaurant. Leer van deze ervaren restauranthouder met voorbeelden uit het echte leven en profiteer van haar succes. Ze heeft veel methoden ontdekt om voor heel weinig geld een restaurant te beginnen en om het open te houden. Bekijk haar website voor informatie, meningen en bronnen.

 

https://www.kajola.net/